{{ message.message }}
{{ button.text }}

De magische grens

Afbeelding blog 'De magische grens' Achtergrond blur afbeelding

Ook ik heb hem bereikt. De mooie, geweldige 12 weken grens.
De grens die de kans op een miskraam ontzettend klein maakt, die je een “veiliger” gevoel geeft. Een soort startsignaal: vanaf nu mag je genieten.

Over een aantal weken de geslachtsbepaling en daarna de 20 weken echo. Toch weer spannende weken die ik tegemoet ga. Maar nu: vooral genieten!

De baby besloot om me een kadootje te geven: ik heb zojuist voor het eerst het hartje kunnen vinden met de Angelsound. In de verte hoorde ik het snelle getik, meteen herkenbaar... prachtig, en toch een bevestiging dat alles goed gaat daar binnen. ❤️

Iedereen weet het in mijn omgeving, en ik krijg ontzettend veel steun van iedereen. Nog geen een negatieve reactie gehad, behalve over mijn kindjes vader. Ik ga er niet te diep op in, ik vind het mijn tijd niet waard om er nog over te gaan praten. Over het nieuwe leven wat in me groeit kan ik overigens wél de hele dag praten.

Het is zó bijzonder en mooi, om dit mee te mogen maken. 😍

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je