{{ message.message }}
{{ button.text }}

De Label-Label® is de ultieme knuffeldoek voor baby’s en peuters. Nu met 50% korting bij VIPbabydeals

Afbeelding blog 'De Label-Label® is de ultieme knuffeldoek voor baby’s en peuters. Nu met 50% korting bij VIPbabydeals  '
Label-Label® is de ultieme knuffeldoek voor baby’s en peuters. Het Label-Label® boerderij doekje is gemaakt van super zachte stof. Aan de doek zijn 14 leuke, vrolijk gekleurde labels bevestigd. Deze labels zijn speciaal ontworpen en geselecteerd op wat de kleintjes leuk en lekker vinden. De labels zijn van verschillende materialen om zo het kindje te stimuleren de verschillen te voelen. Tegelijkertijd geven ze ook de rust van het knuffelen. De Label-Label® kan verschillende functies hebben: voor de hele kleintjes een vertrouwde geurdoek en voor de grotere baby’s een knuffel-, speel- en troostdoek. Dit doekje stelt een boerderij voor. De labels rondom het doekje hebben te maken met de boerderij, zodat de kindjes ook de plaatjes kunnen benoemen. De labels zijn gemaakt van verschillende materialen. Afmeting ca. 28 x 23 cm Ga snel naar VIPbabydeals voor meer informatie!  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je