{{ message.message }}
{{ button.text }}

De laatste weken zijn inderdaad het zwaarst!

Nu het einde nadert, begint mijn lichaam zich voor het eerst te verzetten! De laatste weken zijn inderdaad het zwaarst!

Afbeelding blog 'De laatste weken zijn inderdaad het zwaarst!' Achtergrond blur afbeelding
Nu het einde nadert, ik heb nog  4 weken te gaan, begint mijn lichaam zich voor het eerst te verzetten en begin ik de standaard kwaaltjes te krijgen. Waar ik tot vorige week nog met gemak naar het centrum van Breda kon lopen, wat ongeveer 15 minuutjes lopen is, is voor mij bijna niet  meer weggelegd. Daarnaast heeft onze stad elke week wel een super evenement in het centrum waar ik ook heel de dag zonder enige probleem kon rond dwalen. Maar sinds deze week begint mijn lichaam tegen te werken. Ik ben sneller moe, krijg eerder last van harde buiken en mijn rug wil me ook maar niet met rust laten. Dit valt voor mij echt vies tegen. Zeker omdat mijn zwangerschap de meest ideale zwangerschap is waar de meeste moeders jaloers op zouden zijn....Zo werd mij verteld.

Bezig bijtje

Ik ben geen persoon die heel de dag op de bank kan hangen en ik moet altijd wel iets om handen hebben om te doen. Overal lees je dat je de laatste weken zo min mogelijk moet doen en dat je rust van essentieel belang is. Maar ik moet daar niet aan denken. Ik ga zo waar mijn werk missen en loop ik echt tegen de muur omhoog. En dat kleine mensje in mijn buik is ook zo bewegelijk, dat als ik meer beweeg ze haar rust eerder kan vinden. Het lijkt wel of ze me door haar geschop aan wil geven "Kom op mam, wat gaan we doen vandaag?".

de laatste weken zijn inderdaad het zwaarst!

Nu moet ik ook zeggen dat ik niet kan wachten tot we onze kleine dochter in onze armen mogen nemen en ik ook super nieuwsgierig ben naar de bevalling. Dus eigenlijk begin ik ongeduldig te worden naar wat komen gaat. En uiteraard zal ik na de bevalling verlangen naar die tijd dat ik heel de dag niks te doen had en zeeën van tijd had om te doen en laten wat ik wilde. Maar voor nu is het toch nog even bikkelen ;)!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je