{{ message.message }}
{{ button.text }}

De laatste weken ‘ellende’

Wat een feest.

Afbeelding blog 'De laatste weken ‘ellende’' Achtergrond blur afbeelding

Je hoort het wel vaker om je heen toch, van die vrouwen die roepen : wacht maar tot het bijna voorbij is!! Dan is het ineens niet meer leuk!
Ben ik het daar toch even een potje mee eens zeg.

Tot een aantal weken geleden vond ik het zwanger zijn echt geweldig, begrijp me niet verkeerd, ik vind het nog geweldig hoor, maar niet meer zoals toen.

M’n buik heeft een groeispurt gemaakt waar je u tegen zegt. Ik heb een hele lading aan nieuwe kleding moeten kopen, het enige wat nog lekker zit is een legging - no shame.

Ik heb striae, en niet zo’n beetje ook. En dan lees je van die plaatjes ‘you’ve earned your stripes mama!’. Ehm nou waar kan ik ze weer inleveren dan? Ik hoef ze niet hoor.
Ja het hoort erbij, maar kom op hoor meiden, mooi is anders.

Mijn emoties nemen het soms een beetje over ook. Paniek, uit het niets. Huilen. Bang dat m’n man er vandoor gaat ofzo, arme kerel weet ondertussen niet meer wat hij nog wel en niet zeggen moet en kan hier in huis.

NESTELDRANG. jeeeetje. Mijn huis is nog nooit zo netjes en schoon geweest geloof ik, bizar. Alles in de babykamer gaat voortdurend de was in, want stel je voor dat het stinkt?!

Nee nee, even serieus — het is geweldig, het mooiste wat me ooit is overkomen en ik ben ontzettend dankbaar voor het kleine wondertje in mijn buik.
Maar alsjeblieft, laat die laatste paar weken snel voorbij vliegen.


p.s. Uiteraard compleet lezen met een knipoog dames ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je