{{ message.message }}
{{ button.text }}

De laatste vakantie als gezin van 3..

En dat voelt best een beetje dubbel...Maar genieten doen we!

Afbeelding blog 'De laatste vakantie als gezin van 3.. ' Achtergrond blur afbeelding

Komt ze weer hoor, maar ja ook dit is momlife toch? Eerder schreef ik een blog over dat ik het idee moeilijk vind dat Yentl nog maar voor eventjes  alleen bij ons is. 

Op dit moment zijn wij een weekje op vakantie, met zijn 3tjes en met mijn ouders en broers. Ook een soort traditie eigenlijk geworden. Wij proberen elk jaar zeker 1 maar soms 2  keer een midweek,weekend of weekje weg te gaan met elkaar.  En deze week genieten wij van elkaar in Centerparcs de Eemhof. Eerder dit jaar waren wij hier ook met onze beste vrienden. Toen waren wij hier een midweek. Nu een volle week. En hebben we lekker fietsen gehuurd, dat vinden wij ook altijd wel fijn. Wij boeken elke keer weer een ander park, leuk alles een beetje gehad te hebben!

Wij genieten zo van de tijd met elkaar als gezin, maar ook met de familie. Het even niets hoeven. Lekker ontbijten met elkaar, zwemmen, stukjes fietsen, de stad in noem maar op. Inmiddels heb ik de 32 weken aangetikt, en dat ga je wel voelen nu zeg maar. Daarom vind ik het voor Yentl extra fijn dat er genoeg mensen om haar heen zijn die haar liefde en aandacht geven. Want dat komt zij absoluut niet never ever te kort gelukkig. Maar toch voelt het zo voor mij, dat ik haar niet genoeg de aandacht kan geven. Mijn energie is sneller op, en kan er niet altijd voor haar zijn zoals ik zou willen. Maar goed, dat komt terug dat weet ik ook wel.

Dit is de laatste vakantie als gezinnetje van 3. Over een paar weekjes komt er een klein zusje bij. En dat voelt allemaal best dubbel. Het draait nu om het zo maar even te zeggen nog allemaal om Yentl. Maar straks, als we weer met elkaar op vakantie gaan moet zij die aandacht delen. Dat is best gek.... Daarom heb ik met mezelf afgesproken dat ik alle aandacht voor mijn gezin heb nu, en voor mijn familie. Voor Yentl in het bijzonder. Lekker veel leuke dingen doen, even rusten tussen door en weer verder. Ze is helemaal gek op zwemmen, dus het zal ook wel veel zwemmen worden. De rest staat voor nu even een op laag pitje. Veel mooie herinneringen maken met elkaar, zoals we elke vakantie doen. Dat is mij het aller aller meeste waard. Zo genieten om die kleine zo te zien genieten.. Want eerlijk, niks zo fijn als papa en mama samen een hele week om je heen te hebben? Tenminste, ik merk dat altijd wel heel erg aan Yentl. Wanneer de vakantie voorbij is, en Ricardo weer veel moet werken heeft zij daar best last van. 

Wij gaan nu nog even een paar dagen intens genieten en vooral opladen. 

XOXO

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je