{{ message.message }}
{{ button.text }}

de laatste pil van de strip

en dan maak je de bewuste keuze om te stoppen met de pil. een halve maand geleden

Afbeelding blog 'de laatste pil van de strip' Achtergrond blur afbeelding

en dan maak je de bewuste keuze om te stoppen met de pil.
een halve maand geleden samen besloten dat dit de laatste strip zou zijn!

Wij zijn er klaar voor, papa en mama worden.

de meeste mensen in mijn omgeving wisten dat mijn wens om moeder te worden groot was. toen ik mijn partner leerde kennen deelde hij hetzelfde gevoel hij wilde net zo graag als ik een gezin vormen als voor ons die tijd rijp was (zaten destijds beide nog op school) inmiddels zijn onze studies afgerond hebben wij een huis gekocht en hebben een geregistreerd partnerschap!

de vraag waarom een geregistreerd partnerschap zal ik je uitleggen, wij wilden het graag goed geregeld hebben omdat wij een huis hebben gekocht. je hebt dan 3 keuzes: samenlevingscontract, geregistreerd partnerschap of trouwen. trouwen viel meteen af omdat ik dat alleen wilde in een mooie jurk en een goed feest (klinkt misschien kort door de bocht maar zo voel ik dat) een samenlevingscontract vond ik zo zakelijk klinken en ik wilde heel graag de achternaam van mijn partner omdat ik heel graag kinderen met hem wil op vrij korte termijn en ik graag dezelfde achternaam draag als mijn kinderen.

vrienden en familie waar wij veel mee samenzijn, zijn in dezelfde situatie als wij of hebben al kinderen en zijn zwanger dus begon het nu wel heel erg hard te kriebelen!

inmiddels wonen we nu een tijdje in ons eigen huisje en is het zo goed als af.

dus hebben wij nu het besluit genomen om er helemaal voor te gaan, stoppen met de pil en foliumzuur inslaan!

wat was dat een gek gevoel, de stad in samen de drogisterij in om een potje te gaan halen. even kijken of er geen bekende zijn! nee zijn er niet vlug naar de juiste afdeling, maar wat een keuze krijg je dan! wel 6 verschillende merken foliumzuur.

uiteindelijk de keus gemaakt om het via internet te bestellen binnen 2 werkdagen in huis, Mooi nu kan het dan echt beginnen.

we gaan een spannende periode tegemoet maar het is alles waard om dit samen met de beste partner te doen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je