{{ message.message }}
{{ button.text }}

De laatste maand... (week 37)

De laatste maand van mijn zwangerschap is ingegaan en ik heb nog zo veel op de agenda staan voordat de baby kan komen!!

Afbeelding blog 'De laatste maand... (week 37)' Achtergrond blur afbeelding

Inmiddels zijn we weer een paar weekjes verder en ben ik deze week alweer 37 weken zwanger! Ik realiseer me dat het vanaf nu nog maximaal een maand zal zijn en dan zal onze baby boy er daadwerkelijk zijn!
Ongelofelijk en soms ook nog heel onwerkelijk ondanks alles er (ook in huis) klaar voor is...

Ik geniet nog volop van deze laatste weken en eigenlijk heb ik het nog super druk. Ik heb een volle agenda en dus zal onze kleine zich niet voor volgende week "kunnen" melden. Omdat ik bijna een fulltime job heb aan mijn fashionblog blijf ik hier maar druk mee. Je kunt dit niet even "on hold"  zetten en hiervoor kan ik geen zwangerschapsverlof inlassen. Gelukkig is het lichamelijk geen zwaar werk want ik doe een hele hoop vanuit huis. Doordat dit mijn passie is, voelt het ook niet echt als werk want dit is hetgeen dat ik het allerliefste doe. Ik heb deze maand ook nog een hoop leuke uitnodigingen waar ik nog graag aanwezig bij zou willen zijn!

Zo moet ik aanstaande donderdag nog naar Maastricht voor een bloggers battle. Misschien dat je denkt dat ik gek geworden ben om van Rotterdam helemaal naar Maastricht te gaan nu ik mezelf hoogzwanger mag noemen, maar ik doe dit toch echt met mijn volle verstand. Ik zorg er wel voor dat alles die dag mee gaat; de maxi cosi, mijn tas voor het ziekenhuis en...niet te vergeten mijn vriend! Want mocht de baby eerder komen dan dat ik uitgerekend ben en het zou toevallig in Maastricht zijn, heb ik toch graag dat de kersverse vader erbij is om mij te steunen en om als eerste zijn zoon te kunnen zien...En dat de baby aangekleed kan worden met de kleertjes die wij voor hem hebben gekocht en hij met ons in de auto mee naar huis mag :))

Daarnaast heb ik vrijdagavond een fashion feestje en ben ik van het weekend nog te vinden in Amsterdam. Heerlijk om deze dingen nog even te kunnen doen. Ik ben dan wel hoogzwanger maar dat betekend niet (mits je je goed voelt natuurlijk) dat je aan huis gekluisterd zit en nergens meer naar toe kan. 
Kan de baby alvast wennen aan mijn leventje als fashion blogger waarbij hij straks waarschijnlijk ook een graag geziene gast zal zijn :))

Buiten deze uitjes om probeer ik enigszins wat extra rust te pakken door 's ochtends wat langer uit te slapen en tussendoor af en toe mezelf te dwingen om even te rusten.
Mijn lichaam heeft dit echt nodig en daarnaast wil ik echt fit zijn voor de bevalling welke voor de deur staat. Afgelopen week heb ik de partnerles gehad via mijn Zwangerfit fitness lessen. Het was vooral heel luchtig en voornamelijk een hoop theorie. Hierdoor heeft ook mijn vriend een goed idee wat er komen gaat en wat hij eventueel kan doen als het eenmaal zo ver is. Het geeft me veel rust dat mijn vriend er heel relaxt onder is en dat ik weet dat hij er volledig voor me zal en kan zijn.
Het zullen super spannende uren gaan worden maar we gaan dit gewoon doen met zn drieeën!

Ervan uitgaande dat ik nog een post zal schrijven voordat onze boy er is zeg ik dan ook tot volgende week!!

Liefs,
Chris

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je