{{ message.message }}
{{ button.text }}

De laatste (groei) echo....

De laatste echo is een feit!Afgelopen week de groei echo gehad en nu nog een paar weken voordat we onze boy in levende lijve mogen bekijken!

Afbeelding blog 'De laatste (groei) echo....' Achtergrond blur afbeelding

Tijdens de 20 weken echo werd er aangegeven dat de placenta nog te laag lag om natuurlijk te kunnen bevallen. Hiervoor zou er rond week 32 middels een groei echo gekeken worden of de placenta voldoende mee omhoog gegroeid zou zijn. 
Vorige week was het dan zover...heel spannend natuurlijk om te weten of de placenta niet meer " voor de uitgang" zou liggen maar ook heel leuk en fijn om ons ventje nog even te bekijken voordat wij hem in levende lijve gaan bekijken :))
En hoe tof om te zien hoe groot dat ventje al is geworden! Sterker nog hij is zo goed gegroeid dat hij inmidddels boven het gemiddelde uit is uitgekomen!
Hij weegt nu al zo'n 2200 gram. Normaal gesproken zou dit rond de 1900 gram liggen. Daar gaan mijn pakjes maat 50 welke ik onlangs nog heb aangeschaft (als de dood dat ik er niet genoeg zou hebben)... De echoscopiste gaf aan dat het waarschijnlijk een acht ponder zal gaan worden. Nou ja een beetje wintervet en een wat voller kereltje is nooit gek natuurlijk.
Dan maar twee keer per dag wat anders aantrekken zodat hij toch nog al zijn kleertjes kan dragen :))

Ik ben ook lekker bezig met " sporten" . Ja wel tussen aanhalingstekens want echt sporten kan nu echt niet meer... Maar zwanger fit is een goede bezigheid en ik heb echt het gevoel dat ik wat heb gedaan als ik de les heb gehad. Twee keer per week sporten met allemaal zwangeren waarvan er deze week weer twee uitgerekend zijn. Wat een buiken ook allemaal. Zo grappig om te zien hoe dat kan verschillen. De ene buik is de andere niet :))

Afgelopen weekend hebben mijn vriend en ik de laatste babyspulletjes in huis gehaald. Zelf de luiers en babydoekjes liggen klaar. Gaat eigenlijk nergens over als je je bedenkt dat ik nog wel 7 weken te gaan heb en die spullen zo gekocht zijn. Maar ja, wel fijn om het maar alvast in huis te hebben en er vooral niet meer over na hoeven te denken.

Nu nog op zoek naar de voedings bh's....Dat is wel even een dingetje voor mij. Ik draag altijd bh's met vulling en er bestaan geen push-up voedings bh's (logisch zou je misschien zeggen, want die horen normaal gesproken dermate gegroeid te zijn dat je er niet eens over na hoeft te denken om deze nog enigszins omhoog te pushen). Maar voor een klein cupje B is dat toch wel lekker hoor, die push up. Morgen opnieuw op zoek naar een voedings bh waar ik me gewoon lekker in ga voelen. Ik heb er maar heel de dag voor uitgetrokken :))

Aankomende week alweer week 33....en een hele hoop op de planning; info avond bevalling, controle bij de vk en ik ga samen met mijn vriend nog heerlijk twee dagen naar Maastricht. Lekker genieten saampies van (waarschijnlijk) ons laatste weekendje weg met z'n tweeen.
Tips over deze stad zijn meer dan welkom! Voor lekker eten, gezellig borrelen, shoppen enz enz. let me know!

Tot volgende week!

Liefs, Chris

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je