{{ message.message }}
{{ button.text }}

De keuze van stoppen met vruchtbaarheidsbehandeling

een update over hoe het nu is nadat ik verplicht rust kreeg van de artsen. En doe die leidde naar een keuze

Afbeelding blog 'De keuze van stoppen met vruchtbaarheidsbehandeling ' Achtergrond blur afbeelding

Het is alweer een tijdje geleden dat ik schreef.

Er is ondertussen weer een hoop gebeurd. We gaan verhuizen. n deze verhuizing is meteen een punt van afsluiting van een nare periode.

Vanaf April geen ziekenhuis meer gehad, maar wel elke dag in mijn hoofd er mee bezig. Wil ik nog wel verder? Is dit het allemaal waard? Mijn man was er eigenlijk niet meer zo mee bezig, omdat hij nu vooral de verhuizing in zn hoofd heeft (echt een man, kan maar 1 ding tegelijk hihi). 

We hebben besloten om ons meer te gaan richten op de opvang en we hebben nu een huis gekocht waarbij ik een aparte ruimte voor de oppaskids kan creëren. Allemaal heel leuk natuurlijk:D.

Maar ons nieuwe paleisje heeft geen zolder, en maar 2 slaapkamers boven..... Blijft er eigenlijk nog wel ruimte over voor ee eigen kindje?? Maar weer die vraag: wilde ik dat nog wel?

Geestelijk en emotioneel ga ik me echt weer steeds beter in mijn vel zitten en met fysio en acupunctuur lijkt er ook eindelijk sinds een paar weken verbetering te zitten in de lichamelijke klachten.........

Een paar weken gelden zijn we een weekendje weg geweest. Samen met de honden naar een Landal park. Voor het eerst sinds tijden komt het gesprek weer eens op tafel. Mijn man had het eigenlijk al naast zich neergelegd dat het er niet meer van ging komen.. Hij had er blijkbaar dus wel over nagedacht. Hij zei " Wat heb ik eraan als we een kindje krijgen en zijn/haar moeder kan niet voor hem zorgen?" "Wat heb ik eraan als we hiermee doorgaan en jij gaat letterlijk kapot?"

Hij had gelijk en op dat moment besefte ik ook dat het klaar was. En dat ik ook mijn beslissing had genomen. Het deed alleen verdomd veel pijn om dat hardop te zeggen!  

'Maar wat doen we dan met de cryo's?' 'Ach de opslag is niet zo duur....' Nee de cryo's weg doen voelt nog niet goed..... Misschien dat we daar ooit aan toe zijn, maar op dit moment maar even een plekje geven dat we niet meer verder gaan..... En ik dus nooit moeder zal worden.......

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je