{{ message.message }}
{{ button.text }}

De keuze is reuze.. Helaas!

Ik dacht, dit wordt makkelijk! De keuze is uit twee: oud roze of vintage blue.

Afbeelding blog 'De keuze is reuze.. Helaas!'

Ik dacht, dit wordt makkelijk! De keuze is uit twee: oud roze of vintage blue. Vanaf de eerste dag van mijn zwangerschap is de babykamer al ingericht in mijn hoofd. Ook voel ik sinds die tijd de enorme belachelijke drang om alles af te hebben. De kamer in mijn hoofd is ook al ingekleurd, ook al weten we het geslacht nog niet. Ik lieg als ik zeg dat dit niet komt door de lichte voorkeur die ik voel, maar dat terzijde.

Daar gingen we, vriendlief en ik, op naar de Praxis. Ik wist het zeker.. Winkel in, kleurstalen pakken en klaar. Viel dat even vies tegen! Honderden kleuren roze en blauw keken me aan met een geniepig lachje. Zoek daar maar eens de goeie uit! Het voelde een beetje als kiezen tussen spuitjes of witlof, het is het beide net niet. Natuurlijk zaten de kleuren die ik in mijn hoofd had er niet tussen. Shit. Met zwetende handen liep ik langs de rekken heen en weer. Vriendlief wees -heel goed bedoeld hoor- een paar kleuren aan. Nee, sorry.. Uiteindelijk deden mijn knorrende maag en zeurende rugpijn me de das om en droop ik teleurgesteld af. En nu? Tja.. het is maar goed dat we nog niet weten of onze baby een rechte of een schuine NUB heeft. Nu heeft mama tenminste nog even de tijd om een paar andere winkels bij langs te gaan!

P.s Er zijn wel een paar kaartjes mee naar huis gegaan hoor. Maar of één van die twee het wordt??

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je