{{ message.message }}
{{ button.text }}

De keuze is gemaakt!

Onze dochter is alweer bijna 20 maanden en het kriebelt al even. Blijft Olivia enigst kind of proberen we voor een tweede te gaan?

Afbeelding blog 'De keuze is gemaakt!'

De zwangerschap was mij best zwaar gevallen. 9 maanden lang constant misselijk en dagelijks overgeven. Veel ziekenhuis bezoekjes in verband met mijn aangeboren hartafwijking (verder gelukkig geen problemen gegeven). En extra ziekenhuis controles wegens matige groei en uiteindelijk wegens weinig leven. De bevalling was opgewekt en geëindigd in een keizersnee, omdat Olivia d'r hartje het niet meer aankon. Toch kijk ik positief terug op de zwangerschap en bevalling. 

Olivia was niet heel makkelijk, veel huilen en later bleek dat ze een koemelkeiwit allergie had (na 3 maanden). Toen werd ze al een stuk makkelijker. Slapen gaat tegenwoordig ook goed, gewoon op haar eigen kamertje en de nacht door. Op de crèche vindt ze het geweldig, juf Corine is haar beste vriendin!

Dus nu ons leventje heerlijk het z'n gangetje gaat, moeten we dit dan wel veranderen? JA, want de wens is er, bij ons allebei! Dus we gaan het proberen, de pil gaat eruit. De eerste keer was ik er zo mee bezig, gaf het zo'n stress. Dit keer moet het anders. We gaan gewoon genieten en zien wel hoe het allemaal verloopt.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je