{{ message.message }}
{{ button.text }}

De hel van een miskraam

Afbeelding blog 'De hel van een miskraam' Achtergrond blur afbeelding

Begin juni 2018 gestopt met anticonceptie. We waren er klaar voor! We kregen begin Juli de sleutel van ons nieuwe huisje. Dus we hadden alles goed voor elkaar!

Eind augustus de 1e zwangerschapstest. Met tranen in mijn ogen, vertelde ik mijn vriend het goede nieuws. Ik was zwanger!!

We waren dolgelukkig. Ze zeggen namelijk dat de pil een tijdje nodig heeft om uit je systeem te gaan. Dit kan tot wel 6(!!!) maanden duren. Gelukkig was dit bij ons niet het geval. Aangezien ik 2 handen op 1 buik ben met zowel mijn moeder als stiefvader, vroeg ik ze of ze kwamen kijken naar onze nieuwe meubels. Perfecte smoes dacht ik. Ondertussen was ik 5 weken zwanger, en ik moest het als eerst aan hun vertellen. Ze kwamen binnen, en ik gaf ze een pakketje. Daar zaten sokjes in. Met tranen in hun ogen, knuffelde en feliciteerde ze ons. 

Eind september zou de eerste echo zijn, zo'n fijne inwendige echo. De 2 weken daarvoor, had ik wel wat bruinig bloedverlies. Maar erg weinig, de verloskundige maakte zich niet zo druk. Dit was naar alle waarschijnlijkheid oud bloed. Dat moet er gewoon nog uit. 

Eindelijk, het is zover, de echo! Trots en blij als dat we waren liepen we naar binnen. Tijdens de echo bleek er niks te zitten. Geen hartslag geen vruchtje, gewoon niks! Na nog een kort gesprek met de verloskundige, stapte we allebei verslagen in de auto. Dit kan toch niet waar zijn? Eenmaal thuis gekomen, heb ik mijn gezicht in de bank begraven. Wat voelde ik me rot! We waren zo blij en zo trots, en het was ineenkeer allemaal weg! Gelukkig heb ik de een lieve vriend, die me troosten, en vertelde dat alles goed kwam, en dat onze tijd echt nog wel zou komen!

Na een tijdje heb ik mijn moeder en stiefvader gebeld, die kwamen er meteen aan. Na wat gehuil van ons alle 4, en heel veel gesprekken, hadden we weer wat rust in huis. Op de vraag wat ik wilde eten was ik heel duidelijk,  ik wil Sushi met wijn! Vriendlief ging sushi halen, en mijn moeder de wijn!

Vervolgens wachten op en nieuwe cyclus! 

Je leest het vervolg in mijn volgende blog!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je