{{ message.message }}
{{ button.text }}

De geweldige roze wolk... worden we er vanaf gegooid??

Van Blauwe wolk naar Roze wolk... Normale controles...en er dan afgegooid worden????

Afbeelding blog 'De geweldige roze wolk... worden we er vanaf gegooid??' Achtergrond blur afbeelding

Na mn eerst zwangerschap in 2011 waar ik me werkelijk geweldig voelde de gelukkigste aanstaande mama die er maar kon zijn... zo gingen we ook  zwangerschap nummer 2 in ooow wat waren we verschrikkelijk blij!!

Een 2e..  ik voelde me anders.. teveel hormonen maar probeerde ondanks alles te genieten van elk schopje duwtje en vooral alle echo's! 

De eerste, 5 jaar ervoor is een prachtige knul geworden... dus ja deze 20 weken echo was ik ervan overtuigd dat ik een echte jongens mama was! Maar oooooh ik heb wel 3 x gevraagd of ze het zeker wist!!! T word een meisje mevrouw... waar ik alleen maar op kon antwoorden....zo dat is leuk ik ga shoppen! en t kon niet roze genoeg van kantjes,strikjes,bloemetjes,diamantjes.... ik vind/vond t geweldig!!We waren weer geland.... EEN MEISJE GEWELDIG!! Vandaar dat ik me anders voel als bij de eerste en die fabeltjes zijn dus gewoon  waar...

Mn zoontje was helemaal blij want als hij dan een zusje krijgt blijft ze in ieder geval van zn lego af! zo leuk kinderlogica... 

De normale controles.... 

Iedereen krijgt met 27 weken een bloedtest.. hij werd afgenomen en ik zei nog waarvoor is dit bloedonderzoek neem aan dat alles goed is toch. Ja meid maak je daar maar geen zorgen over de kans dat hier wat uitkomt is nihil... zal t je sterker vertellen in al die jaren is t maar 1 x  gebeurt dat er RHESUS uit kwam... oké nouja t zal allemaal wel.... voor t eerst dat ik dat "rare"woord hoorde....

Met een gerust hart verliet ik de verloskundige praktijk.. een goed gevoel want waarom zou ik nummer 2 zijn,in al die jaren dat gebeurt nooit we hebben ons prachtige prinsesje weer gezien... alles erop en eraan... wat wil een mens nog meer???

Na 4 dagen ging de telefoon... en ja hoor t is werkelijk ongelofelijk... en Nu???

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je