{{ message.message }}
{{ button.text }}

De fijnste 3 maanden of toch niet??

Afbeelding blog 'De fijnste 3 maanden of toch niet??'

Het tweede trimester is inmiddels ook voorbij gevlogen. 

Met 15 weken hebben we een geslachtsecho laten maken, wat was dit super spannend! We dachten beide dat er een klein meisje in mij groeide maar dat bleek totaal niet zo te zijn, want het is een JONGEN! Super blij & verrast liepen we de echo ruimte uit. We vinden het beide echt super leuk & kijken er al helemaal naar uit! Al die auto’s & lego dalijk in de woonkamer.

Alles ging zoals het hoort maar dan.. 

Na weken met tegenzin en met lood in m’n schoenen naar het werk te zijn geweest werd het me toch teveel. Uiteindelijk in april besloten om mij ziek te melden, het gaf teveel stress om daar vijf dagen per week te zijn. Uiteindelijk is er een regeling getroffen dankzij een jurist van rechtsbijstand dat ik niet meer terug hoef naar mijn werkplek dankzij een vaststellingsovereenkomst. Helaas betekent dit nu wel dat ik zonder werk ben komen te zitten & dus na de geboorte opzoek kan gaan naar een nieuwe baan. Maar goed ik ben blij en opgelucht dat ik daar in ieder geval geen voetstap meer hoef binnen te zetten.

Vanaf dat moment kon ik eindelijk wat meer genieten van ons kleine minimensje! 


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je