{{ message.message }}
{{ button.text }}

De eerste zwangerschap

Spannend de eerste keer zwanger watkomt er allemaal op je af en wat moet ik verwachten

Afbeelding blog 'De eerste zwangerschap'

de eerste zwangerschap

Ik wist dus totaal niet wat ik/we moesten verwachten , nou een hele hoop hormonen sowieso en tranen om niks!! Maar ook de banden pijn die ik nu begin te krijgen en de schopjes! Allemaal zo nieuw en leuk maar ook heel moeilijk want straks komt die bevalling en dan!? Pijnbestrijding ja of nee ziekenhuis of thuis allemaal heel moeilijk' en dan nog de pijn kan ik het wel red ik het 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je