{{ message.message }}
{{ button.text }}

De eerste! Waarom een blog?

Afbeelding blog 'De eerste! Waarom een blog?' Achtergrond blur afbeelding

waarom een blog? Ja dat heeft eigenlijk meerdere redenen.. Wij lopen nu al ruim 2 jaar in het ziekenhuis omdat we heel graag een kindje willen samen. Vanaf het begin zijn wij tegen de mensen die dichtbij ons staan al open geweest over ons traject maar gedurende de 2 jaar zijn er steeds meer mensen die weten dat een kindje krijgen bij ons niet zo vanzelfsprekend is en er zijn zo veel lieve mensen die met ons mee leven dus ik dacht dat een blog zou kunnen helpen om iedereen een beetje up to date te houden over onze ups en (helaas ook) downs tijdens ons traject en zo kan ik tegelijkertijd lekker van me afschrijven! Ik zeg win win.;)

Ook is het zo dat er toch nog best een taboe heerst over dit onderwerp, ik snap hier echt niets van!

1 op de 6 stellen heeft medische hulp nodig bij het zwanger worden en daar zijn wij er 1 van en dit is zeker niet iets waar we ons voor schamen.

Juist door open te zijn krijgen we zoveel lieve woorden, berichtjes, kaartjes enz en daardoor voelen we ons enorm gesteund.

Verder zit de wereld een klein beetje in elkaar met bepaalde verwachtingspatronen.. dus tja aangezien wij al bijna 5 jaar samen zijn, ook al bijna 5 jaar samen wonen (i know we waren er snel bij) en we vorig jaar getrouwd zijn krijgen we nu toch regelmatig de vraag wanneer er nou toch eens een baby gaat komen.

Ondanks dat wij heel positief en sterk zijn (al zeg ik het zelf) is dit toch een vraag die soms iets subtieler gesteld zou mogen worden.. of gewoon niet gesteld mag worden.. tenminste niet in de supermarktof op straat enzo.

Voordat wij in dit traject zaten stelde ik ook regelmatig de vraag hoor begrijp me niet verkeerd.

Maar nu kijk ik anders tegen zo een goedbedoelde, simpele vraag aan en misschien jullie ook na het lezen van onze verhalen.

Anyway genoeg redenen dus om te starten met een blog!

Liefs van Linds

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je