{{ message.message }}
{{ button.text }}

De eerste termijn echo

De eerste termijn echo gehad...tjee wat spannend en aaaaaaah wat een schok!!!

Afbeelding blog 'De eerste termijn echo '
Gisteren was het dan zover, de eerste echo. Het was al spannend, denk voor iedereen die voor de eerste echo gaat, maar ik heb de schrik van mijn leven gekregen. En ook mijn man. In plaats van dat wij ons tweede kindje verwachten, blijkt ook een derde kindje in mijn buik te zitten. Ok erg onsamenhangend, ik zwanger van een tweeling. Terwijl ik daar lag kon ik alleen maar nee, nee toch, echt nee...uitroepen van verbazing ongeloof en...ik wil niemand kwetsen of pijn doen maar wij wilden eigenlijk Max twee kids. Ongeloof overheerst, verbazing, zorgen voor de toekomst, angst voor de gezondheid, alles gaat door elkaar heen. Nu een dag later nog eens samen gepraat, uiteraard gaan wij voor onze twin!!!! En zijn we blij, alleen de angst, onzekerheid is er nog wel. Ik ben heel emotioneel, kan het nog moeilijk geloven. Als ik naar de foto kijken zie je mijn baarmoeder in de vorm van een hart en in iedere helft zit een kindje.......zo ongelooflijk bijzonder....ik hoop dat mijn eerdere sombere gedachten hierover niet voelbaar zijn voor de kleintjes en bid voor een voorspoedige gezonde zwangerschap met straks drie gezonde kindjes !!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je