{{ message.message }}
{{ button.text }}

De eerste en tweede echo en geslachtsbepaling

De eerste afspraak bij de verloskundige en de eerste echo heel erg spannend

Afbeelding blog 'De eerste en tweede echo en geslachtsbepaling' Achtergrond blur afbeelding

ik was 8 weken zwanger en had de eerste echo samen met me vriend  gingen we die dag naar de verloskundige praktijk vol spanning te wachten op onze beurt  eindelijk na  lang wachten voor ons doen hahaha mochten we binnen komen en gaan liggen mijn hart ging zo tekeer ik was zo angstig na de miskraam van vorige keer na even zoeken zagen ze daar onze kleine jongen zo klein maar toch vol leven er werd gezegt dat ik 7 weken zwanger was maar dat ze ook nog iets anders zagen en ze riep haar collega erbij om ook nog even te kijken en ze kwamen tot de conclusie dat er ook nog een vleesboom in me baarmoeder zat en dat ik doorgestuurd werd naar  het ziekenhuis naar de gynaecoloog dus met de  9 weken mocht ik terug komen toch stiekem had ik me eigen zorgen gemaakt dat gaat automatisch  eindelijk was het tijd om naar het ziekenhuis te gaan  eenmaal daar lag ik op de onderzoek tafel vol spanning alweer en de gynaecoloog begon met de echo met de bay ging alles goed een hele opluchting het hartje klopte mooi  de eerste keer dat we het hoorde daarna keek hij naar de vleesboom maar het bleken er veel meer te zijn dan 1 ze  kon  er nu toch al zeker 9 vleesbomen zien van kleintjes van ongeveer 3 cm tot grote van 9 cm dus ik bleef in het ziekenhuis  onder controle dus geen verloskundige voor mij was wel blij dat ik daar onder controle bleef zodat het altijd onder controle was ik mocht met de twaalf weken weer terug komen om de uitgerekende datum te bepalen  met de twaalf weken  was ik weer vol spanning  terug voor de echo dat bleef iedere keer zo maar weer konden we onze kleine zien bewegen mooie foto's  kregen we mee dol gelukkig dat we de twaalf weken  voorbij waren de miskraam eindigde vorige keer met de 9 weken dus was een periode van heel veel spanning  nu op naar de 13 weken voor de geslachtsbepaling  die dag was aangebroken  na heel veel zoeken  en duwen hadden ze het toch eindelijk gezien wat het was maar door de vleesbomen was het niet gemakkelijk  om het zien maar uiteindelijk  wisten het toch in beeld te krijgen we wilden het nog niet weten we zouden die avond met een taart aan onze familie laten zien wat het werd die avond hadden we de taart voor onze neus te wachten  tot iedereen  er was eindelijk mochten mijn vriend en ik de taart aan snijden ik dacht een jongen en mijn vriend een meisje we sneden de taart en ja hoor een blauwe binnenkant dolgelukkig  waren we en nu konden we echt genieten van de zwangerschap 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je