{{ message.message }}
{{ button.text }}

De dag van de leraar maandag 5 oktober

Hij komt er weer aan... de dag van de leraar. De vorige keer blogde ik over de dag van de pedagogische medewerker en nu die van mij..:-)

Afbeelding blog 'De dag van de leraar maandag 5 oktober'

De dag van de leraar... Voor elk beroep is er wel een dag en ook voor elk ding is er wel een dag. Zo was het gister broer en zussendag. Waarom zijn die dagen er en hebben we ze allemaal wel nodig? Laat ik je ten eerste vertellen dat ik ze wel grappig vind. Om sommige dagen kan ik hard lachen. Daarnaast is het ook wel goed dat elk beroep een keer in het zonnetje staat. Dat we eraan herinnert worden waarom dat beroep belangrijk is. Elk beroep is belangrijk, anders hadden we ze niet bedacht, toch? 

Maandag is het mijn dag... de dag van de leerkracht. Ik ben benieuwd hoeveel mensen daar aan zullen denken. :-) Ik merk dat mensen verschillend denken over het beroep van de leerkracht. De een heeft respect voor wat wij doen. De ander vindt dat we vaak vrij zijn en op woensdagmiddag lekker in de zon kunnen liggen. Helaas lieve mensen is dit niet het geval. Op woensdag ben ik vaak pas om vier uur thuis en tijdens studies nog later. En op de maandag, dinsdag en donderdag kan ik echt niet al om drie uur naar huis. Maar daarin tegen heb ik wel 12 weken vrij... Hoewel vrij.... Ik kom vaak terug in mijn vakantie. 

Ik ben wel heel blij met het beroep dat ik nu uit oefen. De kinderen zijn geweldig en ik ga met veel plezier naar mijn werk. Soms ben ik wel moe. Zeker wanneer de kinderen niet buiten hebben gespeeld en ze allemaal hyper zijn. Elke dag is anders. Elke dag zijn de kinderen anders en ik geniet. Ik geniet van mijn vak en de dingen er om heen. Ook al is het soms zwaar.... mijn kleuters maken het allemaal goed.

Maandag.... ik ben benieuwd. Ga jij de leerkracht van je kind nog in het zonnetje zetten?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je