{{ message.message }}
{{ button.text }}

De allereerste echo van draakje

De eerste echo ging niet zonder slag of stoot en eindigde in het ziekenhuis.

Afbeelding blog 'De allereerste echo van draakje' Achtergrond blur afbeelding

dag lieve mama's en mama's 2be 

Manlief en ik hebben gister de eerste echo's mogen ervaren van zijn eerste en mijn 4de spruit.

De uitdrukking op zijn gezicht de tranen in zijn ogen waren zoveel zeggend als ik er aan terug denk staan de tranen weer in mijn ogen. Goud waard!!

Alleen ja dan komt het nieuws en de vraag of het mischien buitenbaarmoederlijk zit omdat draakje heel moeilijk te pakken te krijgen is. De vk heeft me hierop voorbereid en meteen een afspraak in het ziekenhuis bij de gynaecoloog geregeld en kon meteen terecht. Godzijdank.

De echo daar duurde wel even een tijdje en God wat was die pijnlijk. Alsof ze m'n baarmoeder door me strot wou duwen maarja dit was nodig. Vervolgens werd er nog een gynaecoloog bijgehaald en dit leverde wel stress op. Angst dat het draakje niet op de juiste plek zou zitten.

Nummer twee kwam erbij duwde nog harder maar toen kwam het verlossende woord de uterus was mooi te zien om de baby en de draak zit in mijn baarmoeder jeeejjj nou dat was de pijn wel waard.

De pijn die ik had waren mijn darmen en heb er een spul voor moeten halen(colonclean) nou fris of niet maar heb vandaag eindelijk eindelijk! Kunnen poepen en weg is mijn buikpijn yess weg zorgen weg stress nu alleen nog maar genieten van het wondertje wat groeit in mijn buik 

Heb je als zwangere last van obstipatie dan is colonclean een echte aanrader dit zijn vezels die je door je water vruchtensap of yoghurt kan doen. Te koop bij de drogist. (even een tip tussendoor)

Ons draakje is vandaag 6 weken en 3 dagen het hartje klopt goed en kijk uit naar de volgende echo's 

Veel liefs en tot de volgende blog

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je