{{ message.message }}
{{ button.text }}

De 20wk echo..

Met veel zenuwen gingen wij richting de verloskundige praktijk, ik kreeg geen hap door m'n keel met avondeten.

Afbeelding blog 'De 20wk echo..' Achtergrond blur afbeelding

Vandaag eindelijk de 20wk echo van ons 3e kindje, pas om kwart over 6 hoee kom ik de dag door?! de tijd ging zo langzaam.

Mijn moeder kwam rond kwart voor 6 hier aan om op de kindjes te passen zodat wij rustig samen naar de afspraak kunnen, ik kreeg geen hap door me keel zo zenuwachtig was ik hiervoor.

We hadden een hele aardige lieve meneer dit keer heb nog nooit zo'n fijne echo gehad als deze, Hij was heel duidelijk en beantwoorde onze vragen en legde ons alles uit wat die zag of het goed zat etc.

en ja hoor voor nu geen op of aanmerkingen?? wat is deze mama opgelucht dat alles oke zit! Het enige wat waar hij wat over zei is dat z'n hoofdje aan de kleine kant is en op 17+5 ligt ipv 18+5 en groeit ook op de onderste lijn van de groeicurves maar niks zorgwekkend waarschijnlijk gewoon een klein kindje?

Hij weegt nu 242gr en doet het super goed al werkte hij niet echt mee, nu al eigenwijs dus net zoals z'n zus en broer? dit keer heb ik mijn placenta achter liggen en ligt hij ook erg ver na achteren, tegen m'n rug aan en was het voor hem aardig lastig alles goed en duidelijk in beeld te krijgen maar we kunnen zeggen dat hij voor nu helemaal gezond en wel is?

Voor mij is dit een hele opluchting en kan ik voor mijn gevoel nu echt gaan genieten, we hebben hem ook nog eventjes mogen zien in 3D❤

bijna op de helft, nog een helft tegaan☺

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je