{{ message.message }}
{{ button.text }}

De 20-weken-echo kriebels!!

De 20 weken echo is om de hoek, samen met de zenuwen. Hoe hebben jullie dit ervaren?

Afbeelding blog 'De 20-weken-echo kriebels!! '

Aankomende woensdag hebben we de 20 weken echo. Zenuwachtig? Dat is nog zacht uitgedrukt..

Na de 16 weken echo waren we erg positief, alles zag er mooi uit en was er niks om je druk over te maken. Maar na toch even op internet te hebben gekeken naar de ervaringen van andere (domste fout ooit!!) werd ik in 1 keer weer onzeker. Iedereen om me heen zegt joh maak je niet zo druk, zit allemaal wel goed. Makkelijker gezegd dan gedaan! 

Het is natuurlijk hopen op het beste en van het beste uitgaan!! Maar ik vroeg me toch af of er andere waren die deze zenuwen ook hebben/hadden. En hoe zij uiteindelijk de 20 weken echo hebben ervaren.. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je