Snap
  • Zwanger
  • post

Dat heerlijke gevoel van binnen

Missen om zwanger te zijn.

Hoewel ik met mijn kleine drukke mannetje er nog niet aan toe ben om weer proberen zwanger te raken, merk ik wel dat ik het zwanger zijn soms mis. Om me heen zijn veel vriendinnen zwanger, het is en blijft een babyboom, zowel toen ik zwanger wou worden, zwanger was, als nu. Het zal de leeftijd wel zijn.

Hoe dan ook, ik mis het zwanger zijn soms echt! Niet de misselijkheid, het spugen, de lage bloeddruk en het elke keer bijna flauwvallen, maar dat neem je op de koop toe. Maar dat kleine bijzondere wezentje wat in je buik aan het bewegen is. Raden hoe de kleine ligt, wat hij aan het doen is, je afvragen of hij stiekem een dansje doet of een voetbalmatch heeft. Wat was die fase in de zwangerschap toch mooi! Liggend op je rug, je buik helemaal heen en weer zien gaan. Nou was mijn kleine man, net zoals nu nog steeds, een druktemakertje, dus hij heeft alle hoeken van mijn buik gezien haha maar heb daardoor wel extra hard kunnen genieten van al die bewegingen. En doordat ik een geplande keizersnede had, ook nog de laatste dagen heel bewust afscheid proberen te nemen van dat gevoel om naar de nieuwe fase te gaan, die kleine man in je armen te houden.

Maar jeetje.. Mijn vriendin waarschuwde me er al voor, en ik had niet gedacht dat het zo zou zijn. Maar ik mis het echt.. Wie weet, over een tijdje :)

10 jaar geleden

Ohhh wat was dat een mooie en spannende tijd. Ik begrijp precies wat je bedoelt! Toch dacht ik in de laatste weken ook echt weer aan de vrijheid van bukken, je eigen veters strikken en zonder volledig buiten adem 6 meter te kunnen lopen! Beide zwangerschappen waren perfect, en mis het soms nog echt. Misschien dubbel genieten bij een derde?

10 jaar geleden

Herkenbaar ja... ik kan niet wachten totdat ik het weer mee mag maken (op de eerste 3 maanden na dan)! Het is zo bijzonder, ook de tweede keer weer! (en ik hoop de derde keer ook:)

10 jaar geleden

Jaaa, het blijft zoooo bijzonder!

10 jaar geleden

heel herkenbaar, hier absoluut geen gevoel om nog een kindje erbij te krijgen, wij zijn nu compleet. maar het zwanger zijn mis ik na 2 jaar nog steeds. wat heb ik er van genoten en wat had ik een fijne zwangerschap. nu heerlijk aan het genieten van een huppelend, springend kind maar toch mis ik mijn zwangere lijf :) (typ ik terwijl ik een punt taart naar binnen gooi omdat ik weer ongesteld ben en een snaaibui heb haha)