{{ message.message }}
{{ button.text }}

dankbaarheid! en klaar staan! 2015

Blog Mamaplaats actie . Daar doe graag een.boekje voor jullie voor open. Want ben.dol op mijn kindjes dat is kostbaarste bezit.

Afbeelding blog 'dankbaarheid! en klaar staan! 2015 '

iedereen heeft en had luisteren oor in 2015 .

Ben daarom iedereen van familie en vrienden  en kennissen daarnaar voor het luisteren oor en daar wordt echt heel blij van . Mijn zoontje die nu die maandag 11 weekjes jong is helemaal populier heerlijk dat maakt me gelukkig  maar me 8 jarige meisje is  heel belangrijk voor mij  zei is ook verzot op haar broertje  daar wordt je als mama zooooo blij en gelukkig van als je kindjes het goed gaan.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je