Snap
  • Zwanger
  • Kinderwens
  • bloggen
  • krant
  • wens

DAN STA JE IN EEN KEER IN DE KRANT

Nooit verwacht dat ik zo ver zou komen als waar ik nu ben. Ik had trouwens nooit verwacht dat ik ooit zou gaan bloggen met mijn dyslexie. Want ohw wat voel ik mij vaak dom met alle spelfouten . Maar Ag die horen nou eenmaal bij mij dus daarmee moeten we het gaan doen.

Een aantal weken geleden werd ik benaderd door Savannah van “ de gelderlander “ of ze mij mocht interviewen over ons ivf leven en het bloggen over ivf.

Wauw, dacht ik.. het bloggen van mij werkt dus echt. Ik heb bereik!! Het is me geluk! Ik was natuurlijk mega blij en trots want ik wil natuurlijk het hele taboe rond om het ivf doorbreken. Maar tegelijkertijd moest ik ook echt even slikken. . . Een interview?! Ik?! Ik die mega onzeker en verlegen is. Ja echter mijn telefoon schermpje is dat niet af te zien inderdaad. Maar in het echt is het toch echt even anders.

Ik heb het even een uurtje laten bezinken en heb toen direct terug gemaild. JAAA TUURLIJK WIL IK DAT! Top, datum gepland en de fotograaf zou iets later komen.

De interview liep heeft gemoedelijk en relax! Og wat was ik blij dat ik gewoon mezelf kon zijn. Gewoon de Chantal die ook hier op social media te zien in. En wat een lieve vrouw. Ik vond het fijn om mijn verhaal te delen met en lekker te kletsen met Savannah. Met af en toe een klein geintje er bij. En als er gescholden moet worden is dat maar zo en was dat ook geen probleem. Im hoefde me ieder geval niet in te houden 

DE KRANT

Al snel kreeg ik een berichtje dat die week mijn artikel in de krant zou komen. Je snapt me wel toch als ik zeg dat ik 7 winkel af ben geweest om de krant te zoeken haha! Uiteindelijk heeft Savannah hem gevonden bij ons in ede. ZO DIE IS VAN MIJ!

WHAT ZO GROOT!

Ik wist dat er een foto bij zat, maar dat mijn foto net zo groot als een bladzijde zou zijn had ik dus nooit verwacht.

Ik ben tevreden en blij dat ik dit heb gedaan. Ik zal eventjes een link bij voegen zodat ieder van jullie evt ook het artikel kan lezen.

Liefs Chantal

https://www.gelderlander.nl/ede/zieke-chantal-27-uit-ede-lijkt-zwanger-maar-is-dat-niet-terwijl-ze-niets-liever-zou-willen~a6d48c2b/

Snap
4 jaar geleden

Hi, Tof dat je je verhaal hebt gedeeld in de gelderlander! Wij kennen elkaar niet maar na het lezen van je blogs zijn er zeker wel wat overeenkomsten. 3,5 jaar, 3 pogingen en 7 terugplaatsingen verder lachte het geluk ons eindelijk toe. Maar de weg erna toe was rete zwaar en soms ook zo lastig voor te stellen voor de mensen die er niet midden inzitten. Al is alle steun nog zo lief en goed bedoeld, het is voor ‘buitenstaanders’ niet te begrijpen waar je door heen gaat. Ik wens jullie heel veel succes, en kop op he! ?

4 jaar geleden

Stoer!!