{{ message.message }}
{{ button.text }}

Cyclus

het is nu echt begonnen

Afbeelding blog 'Cyclus '

Nou het wachten is beloond zeggen we dan maar. Het is vandaag begonnen de menstruatie. Gisteren was ik al bezig met als ik het morgen nog niet ben dan moet ik het ziekenhuis op het einde bellen. 

Maar gelukkig daar is ze dan toch de menstruatie. 

Ik begon al te twijfelen. Dacht dat het niet zou gelukt zijn. Zag al spoken op de weg dat er weer een nieuwe opwek medicijnen. Gelukkig hoef dat nu niet meer. Deze fase hebben we nu gehad. 

Doordat we nu het opwekken hebben gehad kunnen we de cyclus gewoon opstarten. Alleen is het afwachten hoe mijn eitjes het gaan doen. Vrijdag mag ik beginnen met de medicatie om het eitje te laten groeien. Echter kan het meerdere eitjes worden dus dat is onder controle blijven.

Een meerling brengt bij mij nog meer risico's mee. Aangezien ik een zwakke baarmoederhals heb. 
Het kan zomaar zijn dat we deze cyclus niets mogen doen. Nu is het weer opnieuw weer afwachten. Dat is alles eigenlijk hopen, wachten en soms behoorlijke teleurstellingen. Elke maand heb ik de hoop dat we een nieuw mooie geweldig kindje mogen verwachten. Als het dan niet zo is dan is de teleurstelling enorm. 

Laten we nu niet vooruit lopen op hoe en wat allemaal. Laten we nu eerst maar vrijdag bellen met het ziekenhuis en dan kijken wanneer we de inwendige echo gaan doen. Dit zal dan rond cyclus dag 12 zijn. We hebben nu cyclus dag 1. 

Plus met de medicatie beginnen. 
*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je