{{ message.message }}
{{ button.text }}

Cursussen tijdens de zwangerschap

Afbeelding blog 'Cursussen tijdens de zwangerschap' Achtergrond blur afbeelding
Momenteel ben ik 24 weken zwanger van mijn tweede kindje. Een aantal weken geleden ben ik samen met mijn vriendin begonnen met het zwangerschapszwemmen. Dit is voor mij en mijn vriendin heel gezellig en ontspannend. We zwemmen op woensdagavond en we gaan straks naar de donderdagavond. Het is voor ons echt ons zwangerschapsavondje. Voor haar is het haar eerste zwangerschap en zij staat nog bij alles stil, omdat alles nieuw is en ze heeft er nog alle tijd voor. Voor mij is het ook super speciaal, alleen ik heb er minder tijd voor, omdat ik al een dochter heb. Nu zit ik er aan te denken om naast het zwemmen nog iets anders erbij te doen. Ik heb nog gekeken en je kunt zwangerschapsyoga gaan doen, zwangerschapsyoga of haptonomie. Ik heb op diverse sites gekeken wanneer deze cursussen worden gegeven en wat je er kunt leren. Haptonomie schijnt heel goed te zijn als je bang bent voor de bevalling. En van yoga word je weer heel erg rustig. En verder heb je met zwangerschapsgym veel contact met andere moeders. Nu wil ik graag van andere moeders weten wat jullie ervaringen zijn met betrekking tot de cursussen. Wat heb je er vooral van geleerd. Welke cursus zouden jullie mij nog aanraden om te volgen.Ik wil heel graag een cursus volgen waarvan ik ook een goede voorbereiding heb op de geboorte van mijn tweede kindje en dat ik me goed kan ontspannen. Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor jullie reacties.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je