Snap
  • Zwanger
  • post

curretage.

Ik dacht dat ik in blije verwachting was, maar bleek niet zo te zijn. Het vruchtzakje was leeg.

Hallo,

Ik heb hier wel eens vaker gepost. toen was het een leuke fijne tijd voor ons(mij en m'n vriend) Maar nu.... nu gaan we door een klein diep dal heen. 6 September hadden we eindelijk onze 1e positieve test in onze handen. Harstikke blij! 22 November eindelijk onze 1e echo! we krijgen ons wondertje op de echo te zien. Maar toen kwam daar schokkend nieuws voor ons. Er bleek iets verkeerds gegaan te zijn. tijdens de bevruchting. Het vruchtzakje was leeg. Er heeft nooit een kindje in me gezeten:( Afgelopen maandag (2-12-2013) een curettage ondergaan. Wat veel verdriet met zich mee brengt. Gelukkig geen buikpijn en bloedverlies. Alleen sinds vanochtend ietsjes bruinig bloed maar niet veel. (Sorry voor de details!) Nu doen we weer eventjes afwachten tot ik m'n 1e menstruatie heb gehad, en dan kunnen we weer flink gaan klussen. We willen zo graag een kindje. En dan word er gezegd: je bent nog jong, je was maar nog zo kort zwanger. Dat weet ik allemaal wel, maar het verdriet word er niet minder om. We krijgen alleen steun van onze ouders, en m'n broer. Voor de rest niemand laat wat weten. Hebben jullie wel eens zoiets ondergaan?

8 jaar geleden

Ik kom toevallig op je blog terecht. Het is een oude zo te zien, maar ik heb hetzelfde meegemaakt en er ook blogs over geschreven. Met 11 weken kwam ik erachter dat het geen goede zwangerschap was en ik moest ook gecuretteerd worden. Gelukkig was ik een half jaar later weer zwanger en ben ik alsnog moeder geworden van een prachtige dochter. Lang geleden, maar zoiets vergeet je toch nooit.

10 jaar geleden

heel veel sterkte. heb het zelf niet meegemaakt, in de vrienden kring wel een aantal. vrienden , familie moeten er voor elkaar zijn in goede en slechtere tijden. er over praten helpt. dat neemt niet weg dat een kindje krijgen niet altijd over rozen gaat.

10 jaar geleden

Heel veel sterkte.... En ja ach sommige familie leden snappen het nooit. Wij wachten nig op felicitaties voor de zwangerschap terwijl de kleine al 15 maanden is......

10 jaar geleden

Sterkte