{{ message.message }}
{{ button.text }}

CreaBea Mama tijdens Verlof

Mijn eerste weekje verlof zit er bijna op en deze Mama is al druk bezig geweest....

Afbeelding blog 'CreaBea Mama tijdens Verlof' Achtergrond blur afbeelding

Het eerste weekje verlof zit er al bijna op en deze Mama is al lekker druk bezig geweest.

Ik moet namelijk niet alleen voorbereidingen treffen voor de bevalling en onze kleine vent, maar ook alvast voor de verjaardag van ons dametje. Die wordt in januari alweer 3 jaar! En wij hebben de traditie om zelf uitnodigingen te maken. Dit jaar krijgt iedereen een uitnodiging van Hello Kitty (

http://www.mamaplaats.nl/blog/kind/ontwikkeling-kind/kind-spel/verjaardagsuitnodigingen/

al hoewel ik daar niet echt fan van ben) was dit een redelijk makkelijke uitnodiging (in vergelijking met de vorige jaren, zie een van mijn eerdere blogs:

http://www.mamaplaats.nl/blog/kind/ontwikkeling-kind/kind-en-school/traktaties/

) Daarnaast gaat deze Hello Kitty ook gebruikt worden voor de traktaties op het kdv. Ze worden tegen een gekleurd wc-rol geplakt, deze wc-rol wordt dan gebruikt om een zakje naturel koekjes in te doen (voor zover dat gaat).

Tevens was deze CreaBea Mama in een hele creatieve bui. Ze had namelijk een traktatie gezien: een hok van Woezel en Pip. Deze moest dus geprobeerd worden! En het is gelukt zoals jullie kunnen zien in de foto. Het is een super leuke traktatie geworden (moet alleen iets dikker papier kopen) met een dak wat open kan. Er kan dus zo iets in het hok gestopt worden. En op het hok worden sowieso Woezel en Pip geplakt, verder kan het nog versierd worden met de Zingende Tulpjes, de Wijze Varen, Molletje, Buurpoes, etc. Maar dat moet ik dus nog even bekijken.Maar goed daar heb ik dus nog één jaar voor! Ik denk namelijk dat ik deze traktatie ga gebruiken als eerste traktatie van onze kleine vent. Het is op tijd dat weet ik, maar goed.... in de winter (en tijdens verlof) heb (lees: maak) ik meer tijd om zoiets te doen. In de zomer zit ik liever buiten, zodat mijn kleine meid lekker buiten kan spelen en dan erbij moet ik straks kort achter elkaar twee uitnodigingen en traktaties maken ;-).

Voor jullie hierbij dus alvast weer wat ideeën. Misschien zijn hier nog meer CreaBea Mama's met ideeën?? Ik zou ze graag uitproberen! En natuurlijk hou ik jullie op de hoogte mocht ik weer iets creatief bedenken (en het lukt).

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je