Snap
  • Zwanger
  • post

Controle bij de verloskundige

Vandaag ben ik met mijn ouders naar de verloskundige gegaan. Mijn ouders waren meegegaan, omdat ze heel graag nog een keer mee wilde naar de verloskundige. Mijn dochter vond het ook heel leuk om erbij te zijn.

 Gelukkig was alles helemaal goed. De baby is enorm gegroeid en mijn bloeddruk was ook goed en mijn HB gehalte ook.

De baby ligt nog wel in stuit. Ik hoop dat de baby op tijd gaat indalen. Of ik een keizersnee ga krijgen of een natuurlijke bevalling is nog even afwachten. Op 10 mei krijgen we een ligging echo om te zien hoe de baby ligt. Wellicht is de baby dan ingedaald of moeten we nog naar het ziekenhuis om de baby te laten draaien.

Erg spannend allemaal. Mijn oudste dochter is geboren met een spoedkeizersnee en ik hoop dat ik van mijn tweede kindje natuurlijk kan bevallen. Ik heb dan het gevoel dat ik mijn zwangerschap positief kan afsluiten. Helaas kunnen ze daar niets over zeggen, we weten 10 mei waarschijnlijk meer.

En de kans dat ze de baby kunnen draaien is een groot percentage dat dit lukt. Na 10 mei wordt mijn controle overgenomen door de gynaecoloog en dan krijg ik mijn controles in het ziekenhuis.

Over een kleine 7 weken wordt de baby precies verwacht en ik heb zelf het gevoel dat de baby een week eerder komt, dus dan is het nog 6 weken. Het aftellen is nu echt begonnen. Ik wens iedereen een heel fijn weekend toe.

10 jaar geleden

Erg spannend die laatste weken...! Hopelijk mag je straks toch natuurlijk bevallen zoals gewenst.

11 jaar geleden

ik had smam en andere oma ook keertje meegenomen zodat zij konden ervaren hoe het tegenwoordig is en om hun kleindochter even te horen. toitoi met je laatste weken

11 jaar geleden

Wat spannend, de laatste weekjes! Ik hoop voor je dat jullie kleintje zich nog omdraait en je een gewone bevalling mag beleven! Fijn weekend!