{{ message.message }}
{{ button.text }}

Contact met Donor

Afbeelding blog 'Contact met Donor' Achtergrond blur afbeelding
Afgelopen week heb ik een afspraak gehad met een donor. Het gesprek verliep op zich wel goed, maar kreeg toch een mailtje dat hij liever niet met me verder ging. De reden was dat ik niet robuust genoeg overkwam en geen complexheid uitstraalde! Ik had al zo´n vermoeden dat dit niet doorging. Wat ik nu ga doen, is de boel even laten rusten en binnenkort maar een gesprekje aangaan met mijn huisarts. Aangezien ik alles met haar kan bespreken zal ze vast wel tips ofzo hebben. Ik zou zeggen: volgende keer beter! Dit is een kleine update voor degene die de vorige blogs hebben gelezen ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je