{{ message.message }}
{{ button.text }}

#CONFESSION#ANNOUNCEMENT

Een prachtige zomerdag.....zou ik...nu..."eindelijk"....zwanger....zijn?!

Afbeelding blog '#CONFESSION#ANNOUNCEMENT ' Achtergrond blur afbeelding

Ja ik doe "eindelijk" tussen haakjes want ik weet dat sommige vrouwen heel lang moeten wachten voordat het zo ver mag zijn#GODWILLPROVIDE

De dag dat ik mijn test ging doen was een prachtige warme dag in Augustus. De zus van mijn vriend en haar gezin zouden bij ons op bezoek komen die dag en we zouden een kleine roadtrip maken. Ik had al een vermoeden dat ik zwanger was en had al wat testen in huis gehaald maar durfde ze niet te nemen. 

Uiteindelijk had ik al mijn moed bij elkaar verzameld en de testen gedaan, je kent ze vast wel. die allergoedkoopste testen van de trekpleister en ik had ze ook nog eens bij een 1 euro winkel op de kop getikt.

POSITIEF, IK BEN ZWANGER, of....?

Ik wist het niet,de testen waren zo goedkoop, en ook nog eens in de dump-sectie? Ze zullen vast over datum zijn! Vol met adrenaline trok ik mijn kleren aan en stormde naar buiten, daar kwam ik mijn vriend tegen die net terug thuis kwam van de supermarkt, EN? vroeg hij, jaaaa zwanger! Ben je blij? Oh ik ben blij, maar ik geloof het niet, vertelde ik tegen hem en vervolgde; ja ik weet het niet, ik geloof het pas als ik nieuwe testen heb gedaan. En zoeefff weg was ik. 

Eenmaal thuis weer opnieuw getest en nog een keer getest en bij allemaal waren er 2 streepjes! Ik was blij maar ook heel bang, dit was wel heel eng, ik wilde dit heel graag, en hij ook maar nu het ECHT zo was, was ik een combinatie van heel bang en heel blij. Nog geen 5 minuten later ging de deurbel en stond zijn Zus+fam voor de deur. 

Nu moest ik "normaal" doen! We zaten nog geen 1 minuut in de auto of de kleinste dochter van zijn zus vraagt mij: "Waar zijn jullie kinderen eigenlijk tante....?" Oh ik lachte van oor tot oor maar kon niets zeggen! Haar dochter is heel gevoelig en voelt vaak dingen aan en luistert hier ook echt goed naar dat weet iedereen dus ik hoopte al dat niemand in de auto deze opmerking had gehoord van haar. 

Die dag is het me gelukt het voor me te houden alhoewel 1 bijzonder nichtje het al gelijk door had!

De dag dat ik het mijn moeder vertelde; ik ging naar haar werk in de pauze en gaf haar een "cadeau", een tijdschrift ingepakt van FABULOUS mama, ze opende het en zei; ooh wat lief, dankjewel! Ik zo: "Neee mama, kijk even goed wat ik je geef!" Hoe heet het blad? Ja Fabulous mama, dankjewel! (Ze dacht dus dat ik haar complimenteerde met dat ze zo'n fabulous mama is) ZUCHT. Dus ik moest nu gaan uitleggen wat ik bedoelde; nee mama ik geef dit met een reden aan jouw.......dat blad is niet echt voor jouw, die is voor mij! (Zal mijn autistische brein wel weer zijn, die dit logisch vond haha)

Mijn moeder begon te tranen in haar ogen en zei; ECHT, echt waar, ben je zwanger? 

Ja mama, je word oma! Ooooh word ik Oma? Jeetje oh wat gek! Oh wat leuk!

Toen belde ik mijn vader en vertelde hem het grote nieuws, hij was heel erg blij, maar ook heel verbaasd omdat hij niet wist dat dit iets was wat ik wilde.

Een paar weken later kwam mijn (stief)vader op bezoek met zijn vriendin, ze zag al gelijk een foto op het dressoir en vroeg, wie is dat kindje op die foto? Ik zo....jaaaa wacht....(daar stond een lijstje met de 1e echo) en ik pakte die....en gaf die aan papa, kijk pap! 

Hij werd gelijk emotioneel en begon te huilen! Zijn vriendin is heel uitbundig en begon gelijk te zoenen! Oh wat leuk!!! 

Toen reden we met mijn vader naar de ouders van mijn vriend en gingen daar het nieuws vertellen, dit vond ik nog wel het allerengst, hoe zouden ze reageren? Mijn vriend en ik zaten heel de tijd al naar elkaar te seinen van...nu? Nu?NU?....

We probeerde het juiste moment te vinden en wilde het eigenlijk privé aan hun vertellen, nu zat heel de woonkamer vol met hun andere kleinkinderen! Eindelijk gingen ze weer buiten spelen en toen gingen we het vertellen, we gaven zijn moeder een stapeltje foto's van: Kijk mam foto's. Dus ze ging nietsvermoedend de foto's bekijken tot er opeens allemaal echo foto's tussen zaten....ze wist het gelijk en begon gelijk te huilen! Zijn vader zat op de andere bank en had nog niets gezien. Hij zo: Huh waarom huil je nou? Toen gaven we hem de foto's en binnen no time werd hij ook helemaal stil en emotioneel, gelijk daarna stroomde het huis binnen met weer allemaal kleinkinderen, de zussen van mijn vriend,hun partners etc. En binnen no time hadden we het hun ook verteld, iedereen blij, iedereen een beetje in shock want ze wisten niet dat we dit echt nu al wilden!

Voor alle vrouwen die dit lezen en nog niet een mooie #ANOUNCEMENT hebben mogen maken, ik denk aan jullie #THELORDWILLPROVIDE <3

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je