{{ message.message }}
{{ button.text }}

Clomid de eerste ronde. Blog uit het verleden

Clomid eerste ronde... hoe ik zwanger werd van mijn eerste kind. Blog uit het verleden.

Afbeelding blog 'Clomid de eerste ronde. Blog uit het verleden'

Clomid eerste ronde

Geplaatst 26 juli 2013 om 15:26 


Nou mijn lichaam houdt er van om me op mijn geduld te testen. Na de duphaston zou ik na 4 tot 7 dagen ongesteld moeten worden en dan bij de derde dag aan de clomid gaan.  A fijn 13 dagen na de duphaston nog steeds geen ongesteldheid. Wil je het een keer... komt het niet.

Op advies van gynaecoloog toch begonnen. En natuurlijk dag na het beginnen met de clomid... ongesteld .

Maar goed volgens de gyn kon het niet veel kwaad.

8-07 CD 11 eerste controle. Niks te zien.

11-7 CD 14 bms 6 mm meerdere eitjes

15-7 CD 18 3eFM zelfde

Na deze meting gaf de verpleegkundige aan dat het waarschijnlijk niets zou worden deze ronden en dat ze me weer duphaston mee ging geven en clomid 100 mg voor de volgende ronde. Ik heb haar gezegd het toch nog een keer wilde proberen. Ik had namelijk gezien dat mijn temperatuur stabiel laag was. Meestal gebeurd dat bij mij voor een eisprong. En ja hoor...

18-7 CD 21 15 mm in linker eierstok 1 of 2

Dus toch goed dat ik nog een keer terug ben gegaan. Ik vroeg de verpleegkundige ook om wat hulp bij de eisprong omdat ik vorige keer (uit mezelf) een ei van 20 mm had welke uiteindelijk niet of niet goed gesprongen is.
Resultaat is dat ik op zondag idd pregnyl mocht krijgen.

21-7 CD 24 1 x ei 18 mm 1 x ei 19 mm + pregnyl spuit. Bms 8 mm.

23-7 CD 26 ovulatie gehad

6-8 NOD!!!

Nu dus heel ongeduldig in het wachtbankje... Duim duim...

Nu DPO 3 behoorlijk last van grieperig gevoel. Gisteren ook wat verhoging. Hopelijk heeft het niet al te veel effect op de bevruchting en innesteling.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je