{{ message.message }}
{{ button.text }}

Clomid

volgende hormonen

Afbeelding blog 'Clomid' Achtergrond blur afbeelding

Volgende hormonen begonnen vandaag. 1 tablet van 50 mg clomid. 

Dit zou mijn eitjes moeten helpen met de ontwikkeling en hopelijk dat ze dan ook gaan springen over een tijdje. Dus gelijk het ziekenhuis gebeld want ja dat moest op cyclus dag 3. Zodat er een afspraak kan gemaakt worden voor cyclusdag 12 controle. 

Shit deze valt in het weekend. Nogmaals een probleem dag 13 valt op 2de pinksterdag. Ja we moeten even overleggen wat we nu moeten doen mevrouw. U wordt terug gebeld. 

Want ja de controle moet eigenlijk tussen de 11de en de 13de dag van de cyclus plaats vinden. Dat is even afwachten. Maar ja dit zijn we weer begonnen. Moest er wel om lachen eigenlijk. Het gaat nooit zoals het "normaal" hoort te gaan bij een cyclusfase bij mij. Waarom zou dat nu wel zo zijn? 

Er zijn ook heel veel twijfels en angsten. Ook met mijn man overlegd. Want het is niet alleen een aanslag op mijn lijf maar ook geestelijk doet het een hoop met mij. Zeker met wat er allemaal al is gebeurd. Het is voor mijn man ook zwaar en spannend. 

Alleen ik voel me nog niet compleet. Weet ook niet of dat ooit zal gebeuren na een verlies van een kindje. Maar ik wil het nog een keer proberen. Alleen niet weer jaren langen. 

Wachtend op een telefoontje van het ziekenhuis. Voelt soms ook alsof we alleen maar aan het wachten zijn op van alles. Je geduld wordt op deze manier wel enorm getest. *Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je