{{ message.message }}
{{ button.text }}

challenge nummer 1. 2016

Iedereen kent ze wel. Heel pinterest staat ermee vol. Welke hebben resultaat, welke niet. Ik ga een poging wagen tot.

Afbeelding blog 'challenge nummer 1.  2016'

de titel van de challenge is niet helemaal passend. Een big Ass wil ik natuurlijk niet... maar wel een mooi gevormde achterkant. Leuke aan deze challenge is dat hij 4 level heeft het makkelijk uit te voeren opdrachten zijn en je tevens aan je conditie werkt. Nog mooier is dat je er zo mee klaar bent en even tijdens dutje van je kleine kan doen. Wish me Luck .....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je