{{ message.message }}
{{ button.text }}

Cadeautje van MAMAPLAATS!

Wat een verrassing! Ik kreeg afgelopen week een mail van Mamaplaats met de vraag wat mijn adres is.

Afbeelding blog 'Cadeautje van MAMAPLAATS! '

Omdat ik zwanger ben wilden ze mij een cadeautje toesturen. 

Ik was ontzettend verrast en bedankte ze alvast voor het lieve gebaar! 

Hartstikke misselijk zit ik op de bank te relaxen en te kijken hoe mijn zoontje speelt met zijn speelgoed. Hij is toch het allermooiste wat me is overkomen! En dan te bedenken dat ik er nóg zo eentje bij krijg! Zó gelukkig word ik ervan! 

Mijn vriend komt thuis van werk en heeft de post mee. Hij geeft mij een pakketje en het ziet eruit en voelt als een boek. Ik zeg nog tegen mijn vriend: huh? Ik heb geen boek besteld. 

Ik maak het open en daar zie ik een briefje van Mamaplaats met een boek. Een dagboek voor ons nieuwe kindje! Voor haar of zijn eerste jaar! En het is echt een prachtig boek!! Leuke teksten staan erin en het heeft ook nog een harde kaft. 

Wat een prachtig cadeau Mamaplaats! 

BEDANKT! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je