Snap
  • Zwanger

Broeder/Zusterliefde

Wat laat je hart smelten? Die twee van ons weten het wel!! Ze laten het meerder malen per dag zien ;-)

Broeder en Zusterliefde wat heerlijk is dat toch!!

Onze kleine vent nu bijna 8 weken en onze grote meid van 3 jaar kunnen al niet meer zonder elkaar. Ze slapen bij elkaar op de kamer en als zij nog wakker is en hij huilt nemen wij hem wel eens mee om te troosten of eten te geven. Heel vaak gaat dit dan gepaard met huilen/snikken van grote zus met de woorden: ze nemen mijn broertje mee. Tranen met tuiten worden dan gehuild.

Als onze kleine vent zijn grote zus hoort gaan zijn ogen meteen een stukje verder open en zijn mond op lach stand. Meteen zoekt hij dan ook zijn zus. En als hij die dan ziet komt er een nog grotere lach om zijn bekkie. Om bij weg te smelten.

Maar ook zijn grote zus krijgt een lach om d'r smoeltje van haar kleine broertje. Helemaal als hij bij haar op schoot mag zitten of bij haar mag liggen. De taak van grote zus wordt dan ook erg serieus genomen.

Zo nu en dan kletsen ze met z'n tweeën ook al heel wat af. Ze liggen dan samen op de mat of zitten samen bij Papa/Mama. Heerlijk! Af en toe is het ook echt wel zwaar en wennen om twee kids te hebben, maar het is ook vooral genieten van alle momenten die hierboven staan! Ik zou niet anders willen ;-)

8 jaar geleden

Wat heerlijk!

10 jaar geleden

Dat kan onze grote meid inderdaad ook zo fijn! En dan lekker knuffelen en dan houdt ze je net iets te strak vast van liefde hihi

10 jaar geleden

Ja inderdaad en heerlijk ;-)

10 jaar geleden

Echt mooi ja. Hier ook een van oor tot oor lach als hij zijn zus ziet.