{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bloggen voor en met Serieus Reqeust aan op tv!

Een voordeel van 50% in de ziektewet is dat je wel lekker Serious Request kan kijken!

Afbeelding blog 'Bloggen voor en met Serieus Reqeust aan op tv!'

Na eerst 25% ziekgemeld te zijn na twee weken toch besloten dat het 50% moest worden.

Geeft wel wat meer rust maar het blijft zwaar. Aftellen is begonnen! nu met de feestdagen een soort van vakantie dus goed vooruitzicht. moet pas maandag weer werken 4 uur en dan weer bijna een week vrij.

Heb het idee dat die kleine man van binnen het prima naar zn zin heeft.... man man wat een kracht heeft dat ventje, mn blaas moest het mee maken van de week, elke 5 minuten naar de wc zonder dat er maar een plasje kwam haha.

voorberedingen voor kerst zijn in volle gang, zijn jullie kerststresserig? ik niet hoor. Alleen hou niet zo van die drukte en nu met die harde buiken kan ik daar nog minder goed tegen dus heel snel hoognodige en weer naar huis.

Zoonlief is ook wel toe aan paar dagen vrij merk ik hij heeft veel zin in de kerst en vraagt elke dag is papa al vrij hahaha... papa is ook toe aan vrij! wij hebben een rustige kerst alleen eerste kerstdag vol maar buiten de deur, en verder nix. en na de kerst lekker weekend woehoe!

fijne kerstdagen allemaal en dat de mannen van 3fm maar een hoop centjes mogen ophalen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je