{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blog 67: Weer een controle bij de verloskundige

Vanmorgen mocht ik weer even op bezoek bij onze verloskundige voor een controle.

Afbeelding blog 'Blog 67: Weer een controle bij de verloskundige'

's Morgens hadden we ons verslapen en dus was het enorm haasten. Ik bracht onze zoon even bij Opa en Oma en haastte me naar de verloskundigenpraktijk. Ik was nog net op tijd!

De praktijkondersteuner verwelkomde me en nam mijn bloeddruk op: 110/70. Prima dus! Er werd meteen een nieuwe afspraak gepland voor de volgende keer: vrijdag 8 april. Daarna mocht ik meteen doorlopen naar de verloskundige.

Na een praatje over hoe het gaat en welke klachten ik ervaar, was het tijd om op de tafel te gaan liggen. Ze voelde aan mijn buik en vertelde me dat mijn baarmoeder al tot 1 vinger onder mijn baarmoeder gegroeid is. Waarschijnlijk heeft onze kleine man een groeispurtje gehad. 
Tot slot was het tijd om weer even naar zijn hartje te luisteren. Wat een prachtig geluid is dat toch! 140 slagen per minuut. 

Uiteraard heb ik zijn hartslag weer opgenomen met mijn telefoon. Dit om het thuis aan onze zoon te laten horen, maar ook mijn man en de Opa's en Oma's vinden het altijd fijn om even mee te luisteren. Wat fijn dat dat tegenwoordig allemaal kan!

Eerstvolgende halte is de 20 weken echo. Deze zal op 19 maart plaatsvinden. Toch ook weer een leuk en spannend moment! Ik kan niet wachten...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je