{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blog 64: En het wordt een...

Zojuist hebben wij onze 16 weken echo gehad. Gelukkig kregen wij daar prachtig nieuws! :)

Afbeelding blog 'Blog 64: En het wordt een... '

O wat was ik ontzettend zenuwachtig de laatste dagen! Echt tot het punt van terugkerende misselijkheid... Want ik was zo bang dat er iets mis zou blijken met onze kleine. 

Maar vanavond om 19.30 uur kwam daar dan eindelijk het verlossende woord. De echoscopiste kon ons vertellen dat het hartje, de maag en de nieren er goed uitzagen. Het hartje slaat zo'n 148 keer per minuut. 
Daarnaast heeft 'het' geen klompvoetjes, geen hazenlip en geen tekenen van Down Syndroom (dus geen: ontbrekend neusbotje, lekkend hartje, lange pink).

Uiteraard werd ons ook gevraagd of wij het geslacht wilden weten. En dat wilden we wel! Graag zelfs! Sterker nog, dat was de hele reden dat we onze zoon mee hadden genomen naar de echo. We wilden heel graag dat hij erbij zou zijn als wij zouden horen of hij een broertje of zusje zou krijgen.. 

Dit laatste bleek echter een enorme uitdaging. De baby was nu al enorm eigenwijs! 45 minuten lang keek de echoscopiste, maar 'het' bleef in een vervelende houding liggen waardoor ze het niet kon zien. Ook het litteken van mijn keizersnede blokkeerde de boel. Maar uiteindelijk kon ze het ons toch met zekerheid zeggen: het is een jongen! Onze zoon krijgt een klein broertje.. 

We zijn ontzettend opgelucht door alle mooie berichten en erg trots! Nu lekker genieten boven op onze grote, blauwe wolk!

19 maart mogen we terug komen voor onze 20 weken echo. Toch ook weer erg spannend, maar nu iets minder na alle mooie berichten die we vandaag hebben gehad. Hopelijk laat onze kleine dan iets meer en iets beter iets van zichzelf zien.. ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je