{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blog 62: Naar de 9 maandenbeurs!

Het was voor mij alweer 2 jaar geleden dat ik voor het laatst heen ging, maar dit jaar mocht/kon ik weer heen: de 9 maanden beurs! :)

Afbeelding blog 'Blog 62: Naar de 9 maandenbeurs!'

Samen met een van mijn beste vriendinnen ging ik gisteren naar de 9 maanden beurs. We konden pas redelijk laat heen (13.30 uur), omdat zij 's morgens eerst nog moest werken. Maar desalniettemin: we hadden er zin in! Naar dit evenement hadden we al weken uitgekeken... 

We ontmoetten elkaar op het Centraal Station. Daarna gingen we met de tram naar de RAI. Eenmaal bij de RAI aangekomen zagen we al een aantal mensen met grote beurstassen richting huis gaan. We waren echt laat.. We liepen snel naar hal 8 en daar begon ons beursavontuur. 

De avond van tevoren had ik een aantal stands opgezocht op internet die ik perse wilde bezoeken. Zo wilde ik o.a. echt naar de stands van schrijfster Pauline Oud, dermatoloog Leenarts en naar draagdoek.nl. Daarnaast moesten wij onze vooraf betaalde beurstas ophalen en wilden we ook wel graag langs de Kruidvat stand (maar daar kon je sowieso niet omheen) ;)

Al met al was het een interessante, gezellige middag! Alles op gebied van zwangerschap, borstvoeding, baby's en jonge kinderen hebben wij de revue zien passeren. Aan het einde van de middag gingen we beide met tassen vol spullen richting huis. 

Eenmaal thuis stalde ik mijn buit uit op de eettafel. Het was duidelijk dat ik (te) veel geld had uitgegeven:

* Twee speciaal voor onze zoon gesigneerde boekjes van/door Pauline Oud (Kas wordt grote broer, Kas is ziek)
* Een blik kraamvisitekaartjes voor onze ongeboren spruit 
* Een Nijntje shirt voor onze 'nieuwe baby'
* Twee flessen en twee spenen van Difrax (onze zoon heeft nooit anders gewild)
* Waterpokkenzalf, babybillenzalf en droge huidzalf van Dokter Leenarts (de laatste is voor mezelf)
* Een draagdoek (Bykay Mei Tai deluxe, kleur: mint green)
En uiteraard hadden we tussendoor ook nog iets gegeten en gedronken bij een van de vele eet- & drink stands in de beurshal. 

Het enige dat me toch wel een beetje teleurstelde:
1) De prijzen van het eten en drinken waren naar mijn mening toch weer echt aan de veel te hoge kant. Denk aan: een klein sapje voor € 3,75! Dit moet toch iets goedkoper kunnen, lijkt me. 
2) Twee jaar geleden werden er veel meer goodies weggegeven. Denk aan: luiers (per 1 verpakt), kleine reispotjes sudocrem, enz. Dat was dit jaar beduidend minder en dat vond ik toch wel jammer. 

Maar dat mag de pret absoluut niet drukken. De 9 maanden beurs is nog steeds een enorme happening waarvan ik iedereen aanraad er een keer heen te gaan. Dit is echt het soort uitje dat je in ieder geval eens in je leven moet hebben gedaan, vind ik.. ;)

Voor iedereen die nog gaat: veel plezier!
Voor de thuisblijvers: wie weet (tot) volgend jaar ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je