Snap
  • Zwanger

Blog #32, laatste IUI is begonnen...

Juni 2016 – De laatste ronde IUI is begonnen. Ronde 6 alweer. De tijd gaat snel...

Vorige week ongesteld geworden, dikke domper natuurlijk! Maar zo’n moeilijk moment is ook altijd weer het begin van een nieuwe ronde en dus ook nieuwe kansen. Ik had stille hoop dat door mijn ongesteldheid ik mij fysiek weer beter zou voelen. Het zijn op dat moment natuurlijke hormonen die mijn lijf altijd al gekend heeft. Gehoopt op minder vermoeidheid, maar dat is niet gebeurd. De vermoeidheid heeft gewoon fijn aangehouden en is zelfs sinds afgelopen woensdag nog versterkt (ik wist niet dat het nog kon, maar het kan echt). Twee uur slapen in de middag is eigenlijk de enige oplossing om nog een beetje de dag door te komen. Maar dat kan niet altijd! Het is goed nadenken met afspraken op mijn werk tot hoe laat ik ze plan, omdat ik altijd nog weer een uurtje terug moet.

Gelukkig hadden we vrijdag weer de eerste echo van deze ronde. Eens kijken wat er allemaal in mijn lijf aan het gebeuren is. Het ziet er allemaal nog rustig uit. Op rechts één ei van 10 mm en op links twee eieren, één van 10 mm en één van 10,5 mm. Maandag de vervolgecho om te zien wat mijn eieren in het weekend hebben uitgespookt. Stiekem vind ik deze ronde best spannend. De laatste IUI… Welke uitkomst er aan het eind van deze ronde ook is, het is sowieso de laatste. Dat is gek. Het IUI-ritme heeft onze agenda in het afgelopen half jaar aardig geleid. Hierna zal er een soort van rust zijn. Hopelijk gevuld met blijdschap, omdat onze wens dan toch mag zijn vervuld. En anders, ja en anders… Zoals we er beiden nu in staan, gaan we voor een pauze. Even een paar maanden niet geleid worden door een afsprakenritme en hormonen en gewoon gewoon kunnen doen.

Eerst in spanning afwachten wat deze ronde ons gaat brengen. Duimen maar!

Liefs,

Maaike

7 jaar geleden

Ik hoop zo erg voor je dat het deze keer pakt! Het lijkt me erg lastig om in deze molen te zitten en steeds te hopen... Ik duim voor jou en je man ;)!

7 jaar geleden

Verstandig om eventueel een pauze in te richten na deze ronde, ik ga duimen dat de pauze betekend dat jullie zwanger zijn geworden en dat de komende maanden betekenen voorbereiden op de komst van een kleintje. In plaats van daarna verder moeten met een andere behandeling! Wij duimen hier voor jullie!

7 jaar geleden

Lijkt me inderdaad heel erg spannend zo de laatste poging. Wel heel sterk dat jullie kunnen zeggen dat jullie een pauze nemen! Natuurlijk blijf ik mee duimen! Veel succes met de vermoeidheid, het wachten en de laatste poging! En zoals ik altijd zeg: ik gun het jullie zo!!