{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blog #31, vandaag is rood...

Juni 2016 – Vandaag is rood de kleur van…. Tsja… Een mooie kleur? Een liefdevolle kleur? Een stomme kleur?

Afbeelding blog 'Blog #31, vandaag is rood...' Achtergrond blur afbeelding

Deze week is eigenlijk een kopie van vorige week. Erg moe, veel slapen, zelfs mij een middag ziek gemeld. Ik kon echt niet meer!

Om terug te komen op de titel van dit blog: Vandaag is rood. Zoals Marco Borsato zingt: Vandaag is rood de kleur van de liefde tussen jou en mij! Rood de kleur van de liefde… Eigenlijk houd ik best van rood als ik erover nadenk. Ik houd van mijn liefde en er zijn weinig rode dingen die ik niet lekker vind. We hebben zelfs rode eetkamerstoelen en rode kussens op de bank. Maar elke maand heeft de kleur rood ook een andere betekenis. Namelijk dat de inseminatie weer niet succesvol is geweest. Dat is elke keer maar weer een confrontatie waar je u tegen zegt. Hoe positief we ook waren de afgelopen weken, het heeft niets geholpen. Het rood is deze maand weer gekomen en wel vandaag (vrijdag). De ochtend begon al met buikpijn en deze werd steeds heftiger. Toen wist ik het eigenlijk al, maar na een toiletbezoek was het bewijs daar. Alles was zo goed: een mooi ei bij mij en Felix had een prima potje ingeleverd. Pffff……. Wanneer gaat het wel lukken? Meteen het ziekenhuis gebeld. Mocht eigenlijk niet, want je kan je aanmelden voor een nieuwe ronde IUI tot 11.30 uur en anders weer de volgende dag. Omdat het weekend er tussen zit en maandag alweer dag 4 zou zijn van mijn cyclus, heb ik toch maar gebeld. De verpleegkundige zei meteen dat we de enige waren vandaag, dus dat ze daar niet eerst over in overleg hoeft te gaan. Hoppakee, gelijk de eerste echo ingepland! Deze ronde wordt best spannend, want het is onze laatste IUI… Go ei! Go zwemmers! Go Clomid!

Hopelijk geldt het gezegde: last, but not least!

Liefs,

Maaike

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je