{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blog #27, het nieuwe plan...

April 2016 – Een nieuw plan en maar weer wachten. Hoe gaat ons dat lukken?

Afbeelding blog 'Blog #27, het nieuwe plan...' Achtergrond blur afbeelding

Zo, weer een week verder. De eerste week met wachten en uitvoeren van het nieuwe plan. De onthouding lijkt nog het lastigste stuk :). Verder doet mijn lijf, zoals altijd, wat hij graag doet: mij dwars zitten. Ik dacht dat mijn pijnlijke boezem, opgezette en met vlagen zere buik en een humeur waar niet echt een pijl op te trekken is, veroorzaakt werd door de Ovitrelle-spuit die de ei-sprong moet forceren. Nou niet dus, ook zonder die spuit heb ik al deze klachten. Voordat ik aan de hormonen ging, had ik nooit deze klachten tijdens het wachten op een ongesteldheid. Weer een nieuw gegeven… Dan maar hopen dat het ergens goed voor is aan het eind van de rit!

Verder zijn er eigenlijk weinig bijzonderheden te melden. Dat wachten maakt het een beetje saai. Daarom maar gestart met een nieuwe hobby. Nou, gestart gestart, dat is misschien een groot woord. Dat kan ik pas zeggen als ik het ook echt volhoud :). Afgelopen weekend sinds tijden weer eens een appeltaartje en een cake gebakken. In een mini-vierkante-springvorm een laagje cakebeslag, appels en weer een laagje cakebeslag. En bakken maar! Voor de cake was ik weer eens op zoek naar iets anders. Op de site van Oh my pie! eenbijzondere appelcake gevonden. Ik volg haar al een tijdje op Instagram en zij maakt toch van die bijzondere heerlijkheden en ik mag zeggen, hij was goed gelukt!

Voor dit weekend weer een ingrediënt aan Felix gevraagd dat in mijn baksel moet zitten. Kersen was het antwoord. Terwijl ik dit schrijf, staat er een kersenclafoutis in de oven. Hopen dat hij lukt, de springvorm liep een beetje leeg :). Zo eigenwijs als ik ben, heb ik hem gemaakt in een springvorm terwijl in het recept een ovenschaal staat.

Hopelijk helpen mijn baksels ons door de wachttijd heen. Wordt vervolgd…

Liefs,

Maaike

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je