Snap
  • Zwanger

Blog #25, heeft het aanloopje doorgezet?

April 2016 – Vorige week zette mijn lijf het aanloopje naar mijn ongesteldheid in. Heeft het doorgezet?

Zoals verwacht heeft het aanloopje van mijn ongesteldheid zich zondag doorgezet. Lekker stom! Ik merkte dat de teleurstelling echt groot was. In eerdere rondes was ik wel teleurgesteld, maar niet zo erg als nu het geval was. Lamlendig was ik er van. Ook bij Felix was de teleurstelling groot. Soms vergeet ik wel eens dat hij natuurlijk net zo teleurgesteld is als ik wanneer ik ongesteld word. Het verschil is dat ik het er meteen uit gooi en dat Felix houdt van oppotten van deze gevoelens. Daarom lijkt hij altijd sterk, maar van binnen knaagt er dan toch het één en ander. Note to myself: je bent niet alleen :).

Maandag was het dus weer tijd om het ziekenhuis te bellen. Tussen mijn leerlingen door zo vroeg mogelijk gedaan. Hup, het dossier weer mee in de vergadering en in de middag, tussen 14.00 uur en 15.30 uur zou ik weer teruggebeld worden. In de middag had ik op mijn werk een paar uurtjes bibliotheek ingepland. Dat betekende lekker hersenloos boeken nummeren en stickeren. Het werd 14.00 uur, en 14.30 uur en 15.00 uur. Ik maar zenuwachtiger en zenuwachtiger worden. Om 15.30 uur nog niet gebeld, dus ik besloot zelf te bellen. Toen kreeg ik de fertiliteitsverpleegkundige aan de lijn. Ze zat helemaal in haar eentje en had nog geen tijd gehad om te bellen, maar goed nieuws: door voor ronde 5.

Sinds woensdag zit ik dus weer heerlijk aan de Clomid. Een feestje. Ik ben onwijs benieuwd hoe mijn eitjes deze ronde gaan groeien. Vorige ronde gingen ze supersnel. Daarom deze ronde weer op dag 9 al de eerste echo. Dat betekent dat we aanstaande maandag weten hoe het er met mijn eitjes voorstaat. De teleurstelling van afgelopen weekend kunnen we nu weer omzetten in frisse moed om een nieuwe ronde aan te gaan.

Wordt vervolgd…

Liefs,

Maaike

8 jaar geleden

A little rationality lifts the quality of the debate here. Thanks for coiubnrtting!

8 jaar geleden

Balen zeg! Goed dat jullie wel hoop blijven houden! Ik ga weer duimen!

8 jaar geleden

Ik vind het echt knap van jullie dat jullie zoveel doorstaan om jullie wens in vervulling te laten gaan, lijkt me erg zwaar als het maar niet wil lukken. Hoop dat je de volgende keer wel succes zal hebben xx