{{ message.message }}
{{ button.text }}

BLOG 2 - Zwanger?! #MomBlogger

Afbeelding blog 'BLOG 2 - Zwanger?! #MomBlogger' Achtergrond blur afbeelding

Lieve mama's in spe, lieve mama's en lieve vrouwen met een kinderwens, 

Daar ben ik weer! Hebben jullie mijn voorstel blog al gelezen? Zo niet, kan je dat altijd nog doen, misschien wel fijn als jij ook weet wie ik ben! 

Het is tijd voor een nieuwe blog, dit keer ga ik jullie vertellen hoe ik erachter kwam dat ik zwanger ben, wat ik ervan vond. 


Zwanger?

Ik heb altijd de pil geslikt, dus had ik het ook niet snel door. Maar toen ik mijn stopweek had, duurde het vrij lang voordat ik ongesteld werd. Ik ben naar de huisarts gegaan met het verhaal dat ik maar niet ongesteld werd en de zwangerschapstesten waren negatief. De huisarts vertelde mij, dat het dan misschien nog te vroeg was om te testen en ik het volgende week nog een keer moest proberen mocht ik nog niet ongesteld zijn geworden. Die week ging langzaam voorbij.. Mijn man en mijn beste vriendin waren al thuis, terwijl ik nog aan het werk was. Toen ik eenmaal thuis was, heb ik een test gedaan. Na 2 hele lange minuten wachten, kwamen wij erachter dat ik zwanger was. Wat een shock! HELP, WAT NU? 


Wat nu?

Mijn man en ik waren beide een beetje geschrokken, om het feit dat ik zwanger bleek te zijn. Dus hebben we het er eigenlijk niet gelijk over gehad en het bij beide even laten bezinken. Samen met mijn beste vriendin ben ik toen eventjes de stad in te gaan, om er even niet aan te denken. 

Later hebben mijn man en ik toch maar besloten om het aan zijn ouders te gaan vertellen en om hun om advies te vragen, ook al was het bij mij al vrij snel duidelijk dat ik het wilde houden, want ik was ergens wel erg blij met de zwangerschap. Mijn man daarin tegen was nog een beetje aan het twijfelen, want het 'goede' moment was het niet echt. Dan daarbij waren wij nog geen jaar samen. 

Toen wij het aan mijn schoonouders gingen vertellen, was ik mega zenuwachtig. Zelf wilde ik het niet vertellen, dit liet ik dan ook aan mijn man over. Tot mijn grote verbazing waren zij eigenlijk heel erg blij voor ons en kregen wij als advies: 'Doe wat goed voelt! Wij steunen jullie, wat jullie besluit ook is.' Ik was hier erg blij mee, en later op de avond hebben mijn man en ik er gesprekken over gehad en zijn wij samen tot het besluit gekomen om het kindje te houden. SPANNEND! Want, hoe gaan wij het onze naaste vertellen? 

Hier komt later een nieuw blog over. Hoe hebben wij het gedeeld aan onze naaste, maar ook naar de buitenwereld. 

Hoe kwamen jullie erachter dat je zwanger was? Wat was jou reactie? 


Volg je mij al op instagram? @amberbudding. Zo blijf je op de hoogte van mijn zwangerschap en van een nieuwe blog. 


Liefs, Amber. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je