{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blog 15: We kregen steeds meer hoop..!

wat als mijn zoontje niet leefde bij de geboorte? Hoe zou ik dat in mijn eentje moeten aanhoren???

Afbeelding blog 'Blog 15: We kregen steeds meer hoop..!'

De dagen gingen voorbij en ik merkte dat ik me steeds eenzamer begon te voelen.. vanwege de grote afstand en de beperkte bezoektijden kwam het wel eens voor dat ik mijn man een dag niet zag. Die dagen waren vreselijk! De avond voor hij afscheid nam raakte ik al in paniek hoe ik mijn volgende dag in zou vullen in mijn eentje.. series begonnen langzamerhand ook mijn strot uit te komen en voelde me doodongelukkig.. Ik heb in die periode wel eens momenten gehad dat ik mijzelf echt weer even moed moest laten inspreken en dat het allemaal voor ons zoontje was.. Ik heb me daar heel schuldig over gevoeld achteraf.. Ik klap nu weer stil als ik daaraan denk.. Gelukkig heeft mijn man mij er heel goed doorheen gesleurd en werd ik er met een CTG weer goed aan herinnerd.. dat kleine stuiterende ventje wilde zo graag! L Ik durf de gevoelens niet zo uit te spreken over hoe ik me soms heb gevoeld, maar enkel iemand die iets soortgelijks heeft meegemaakt zal begrijpen wat ik bedoel.. Misschien waren het de hormonen die mij zo eenzaam lieten voelen, misschien werd ik onbewust beïnvloed door alles wat er al die tijd tegen mij is gezegd over dat hij het toch niet zou redden.. Ik zou het niet weten.. Toch besef ik me nu pas dat die momenten uiteindelijk ook cruciaal zijn geweest, want hoe eenzaam ik me ook heb gevoeld en het op sommige momenten echt niet meer zag zitten, ik ben gebleven. Ik ben gebleven voor mijn zoontje, want ik wilde hem ZO GRAAG!

Ik kreeg eindelijk weer een echo om te kijken of hij weer ietsjes was gegroeid.. De laatste meting was de maandag dat ik werd opgenomen en hij werd geschat op 440 gram.. Deze echo was de vrijdag van diezelfde week en ik was dus op dat moment 26 weken en 4 dagen zwanger en de uitslag was VERBLUFFEND…!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je