{{ message.message }}
{{ button.text }}

BLOG 1 - Even voorstellen. #MomBlogger

Afbeelding blog 'BLOG 1 - Even voorstellen. #MomBlogger'

Lieve mama’s in spe, lieve mama’s en lieve vrouwen met een kinderwens,

Super leuk dat jij mijn allereerste blog aan het lezen bent! Voordat ik ga schrijven over alle onderwerpen die mij bezig houden rondom het zwanger zijn en baby’s, zal ik mijzelf kort even voorstellen. Het lijkt mij wel fijn als jij weet wie ik ben!

Ik ben Amber, 21 jaar en ik ben zwanger van mijn eerste kindje. Samen met mijn superleuke man krijg ik een dochtertje. Wij wonen al een poosje samen en zijn half juli getrouwd! Op dit moment ben ik 25 weken zwanger en gaat het redelijk goed! Nadat wij een geslachtsecho hebben gedaan, hebben wij de babykamer, kinderwagen ect uitgezocht! Dit is iets wat ik super leuk vond om te doen.

Nu ik eind het tweede trimester zit, merk ik dat ik mij beter voel dan de eerste periode, ondanks dat ik niet helemaal fit ben en veel last heb van mijn bekken gaat het nog goed! Soms, doe ik het dan ook rustig aan.. Best moeilijk vind ik dat.

Waarom wilde ik gaan bloggen?

Ik wilde gaan bloggen, omdat ik graag mijn ervaringen met jullie wil delen over hoe ik mijn zwangerschap vindt en het moederschap straks. Ik vind het heerlijk om andere blogs te lezen, hoe de zwangerschap bij iemand anders verloopt, maar ook voor tips van het moederschap.

Ook vind ik het fijn om van mezelf af te schrijven, dus dacht ik dan ga ik een blog starten en kan ik dat lekker doen. 

Ik heb een instagram account aangemaakt! Hierop kan je mij volgen, binnenkort ga ik hier mijn zwangerschap op delen! Natuurlijk ook een linkje als er een nieuwe blog klaarstaat! @AmberBudding


Liefs, Amber. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je