{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bloed laten trekken maar was negatief

Ik en mijn vriend willen graag een kindje. Heb een bloedtest laten doen omdat ik een paar symtomen heb. Maar de test was negatief :-(

Afbeelding blog 'Bloed laten trekken maar was negatief' Achtergrond blur afbeelding

noimg.jpgIk ben 2 maanden geleden gestopt met de pil. Ik en mijn vriend zijn bezig om zwanger te worden. Ik heb gisteren bij de dokter bloed laten trekken omdat mijn tepelhof groter is geworden, onder mijn tepel en erlangs verkleurd de huid bruin. Had gisteren ook last van plopjes onder in mijn buik aan de linkerkant.. Heb ook al 4 dagen achter elkaar diaree.. De uitslag van mijn bloed was nagatief.. De dokter laat mijn bloed verder onderzoeken om te kijken of ik teveel hormonen heb en waar ik zit in mn cyclus.. Vindt het raar al die klachten en niet zwanger zijn sad.png

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je