Snap
  • Zwanger

blijft aandenken kleding van mijn kleding

blijft aandenken kleding van mijn kleding maken voor leuke speelgoed dubbelsteen met geluid.

blijft aandenken kleding van mijn kleding maken voor leuke speelgoed dubbelsteen met geluid

Veel kadootjes leuke t-shirt voor mijn zoon toen hij baby was.. kleine kleertjes zijn altijd schattig en leuke kleuren en ook leuke herkennig.
Maar natuurlijk kan niet altijd in kast bewaar..elke keer als ze kleine heeft dan nieuwe kopen.. elke keer weggooien of bewaar voor volgende kindje.
Maar sommige t'shirt van mijn zoon iets vlekken of vieze op zijn mouw of achtertshirt of onder waar niet kan wegwassen.

Je kunt mooie figuur t.shirt vierkant knip.6 niet meer gebruik t.shirt. vierkant knippen en maak dubbelsteen.. met geluidbel erin.
Mijn zoon heeft langer gespeeld met dubbelsteen maar nu bewaar in kast.. echt leuk voor later nog herinnering.


Nu wil ik nog sinds wat leuke kleding en kapot kleding  voor grote deken te maken.. met lapje met wat geboorte datum en ervaring dingen..

9 jaar geleden

Ja dat zal ik zeker een foto plaats op deze blog. Maar voor januari lukt me niet zeker.. want ik moet nog wat shirt nodig.. eind januari moet ik weer inkopen kleding voor mijn kinderren dan kleine kleding weer knippen.. ik denk dat ik in februari klaar met deken en nog wil heel mooier en rustig denken

9 jaar geleden

ik ben heel benieuwd naar je deken als die af is! hopelijk plaats je een foto. je hebt me echt gemotiveerd, in januari ga ik ook aan de slag er mee :)

9 jaar geleden

Dat bedoel ik.. moeilijk om te weggooien. . Daarom kunt je bedenkt wat maken voor kan altijd gebruikt.. Voor grote deken vind ik leukste.. binnenkort maken en zal weer hier blog plaats. .

9 jaar geleden

Wat een super idee! sta zo vaak te twijfelen met de kleinste kleding van mijn dochter ( alweer 3 nu) zo laten liggen is zonde maar weg doen wil ik niet.